INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJACCIO

Mutu va avea un nou antrenor la Ajaccio! Dupont a fost demis

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 19:07

Alex Dupont, antrenorul echipei Ajaccio, la care evoluează şi internaţionalul Adrian Mutu, a fost demis de preşedintele clubului corsican, Alain Orsoni, în urma rezultatelor slabe înregistrate.

Orsoni a declarat că exista o ruptură între grupul de jucători şi antrenorul Dupont, iar în situaţii de criză cel care plăteşte pentru eşecuri este antrenorul, deşi acesta nu este singurul vinovat.

"Situaţia în care ne aflăm astăzi este inacceptabilă. Ceea ce mi se pare îngrijorător este starea de spirit a grupului, nu regăsesc valorile care reprezintă în mod tradiţional forţa noastră. Nu simt solidaritatea, abnegaţia, combativitatea care sunt indispensabile pentru a ne menţine la nivelul de elită. M-am întîlnit cu fiecare jucător în parte şi am ajuns la concluzia că există o ruptură evidentă între grupul de fotbalişti şi antrenorul nostru. În final, am decis ca Alex Dupont să nu mai fie tehnicianul echipei începînd de astăzi.

Antrenorul, liderul grupului, este cel care plăteşte oalele sparte într-o situaţie de criză. Dar asta nu înseamnă că am rezolvat problemele. Îmi pare rău că am ajuns la această decizie, pentru că eu consider că Alex Dupont, chiar dacă trebuie să-şi asume eşecul, nu este singurul responsabil. Jucătorii sînt, după părerea mea, primii responsabili, ei trebuie pe teren să dea exemplu, să-şi justifice statutul, să se comporte ca adevăraţi profesionişti.

Atît titularii, cît şi rezervele trebuie să aibă acum un singur obiectiv: menţinerea echipei în Ligue 1. Numele viitorului antrenor va fi anunţat curînd", a afirmat Orsoni, potrivit site-ului oficial al clubului.

Dupont a fost numit la începutul acestei ediţii de campionat şi avea contract cu Ajaccio pentru doi ani.

În ultimele şase partide, Ajaccio a obţinut o singură victorie şi ocupă locul 14, cu 19 puncte, după disputarea a 19 etape din Ligue 1.
Locul lui Dupont va fi luat temporar de secunzii săi Stéphane Paganelli şi Thierry Debes.

sursa: Mediafax

Playtech: Anamaria Prodan, reacţie uluitoare în miez de noapte. Ce a făcut după ce au apărut imagini cu Reghe şi amanta


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Decembrie 2012, 12:27

Mutu un jucator terminat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează