INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Nasser Al-Khelaifi a ordonat o anchetă internă la PSG! Suspiciuni asupra lui Lionel Messi

Lionel Messi și Nasser Al-Khelaifi // foto: Guliver/gettyimages
Lionel Messi și Nasser Al-Khelaifi // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 10:01 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 10:38

Absent la ultimele două meciuri ale PSG-ului, 2-2 cu RB Leipzig și 3-2 cu Bordeaux, acuzând probleme medicale, Lionel Messi (34 de ani) a mers la echipa națională a Argentinei, unde s-a antrenat fără probleme. Acest lucru l-a provocat pe președintele Nasser Al-Khelaifi să solicite o anchetă internă asupra fotbalistului sud-american.

Conducerea PSG-ului este nemulțumită de situația lui Lionel Messi. Transferul-vedetă al verii, Messi a jucat în doar 8 partide pentru PSG în acest sezon: 5 în Ligue 1, fără gol sau pasă de gol, și 3 în Liga Campionilor, cu 3 goluri înscrise.

Antrenorul Mauricio Pochettino nu s-a putut baza pe Messi la ultimele două meciuri, 2-2 cu RB Leipzig în Liga Campionilor și 3-2 cu Bordeaux în Ligue 1, fotbalistul acuzând probleme la genunchiul stâng și la coapsa piciorului stâng.

Cu probleme medicale la PSG, Messi a fost convocat la națională. Nasser Al-Khelaifi a cerut o anchetă internă 

Totuși, în ciuda problemelor reclamate de Messi, acesta a fost convocat la echipa națională a Argentinei pentru meciurile cu Uruguay și Brazilia din preliminariile Cupei Mondiale.

Iar marți Messi s-a antrenat alături de colegii săi de la națională, lucru care a provocat rumoare în birourile celor de la PSG

Nasser Al-Khelaifi a ordonat o anchetă internă la PSG! Suspiciuni asupra lui Lionel Messi
Lionel Messi se antrenează în cantonamentul echipei naționale // foto: Twitter @Argentina

Potrivit publicației catalane El Nacional, președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, este „foarte supărat”, considerând că Messi prioritizează echipa națională în detrimentul echipei de club, în ciuda salariului uriaș pe care parizienii i-l plătesc. PSG a început o anchetă internă pentru a determina dacă Messi era apt de joc înainte să plece în cantonamentul echipei naționale.

Situația tensionată de la PSG l-a împins pe Leonardo, directorul sportiv al clubului, să declare că „nu suntem de acord să lăsăm la națională un jucător care nu este bine sau care se află în perioada de reabilitare. Nu are logică, acest gen de situații trebuie să fie reglementate de FIFA”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Anunț-șoc în Anglia: Cristiano Ronaldo ia în calcul plecarea de la Manchester United! Ce îl sperie pe portughez

Prima mare lovitură pe care Xavi poate să o dea la Barcelona » Dani Alves, aproape de revenirea pe Camp Nou

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
talpaiadului
talpaiadului  •  10 Noiembrie 2021, 19:31

Nu cred ca Messi s-a dat lovit, nu-i sta in caracter. Mai degraba a onorat convocarea la nationala desi nu e complet refacut dupa accidentare. Sau pote Potechinno a profitat de motivul cu accidentarea pentru a-l tine in afara echipei la cele doua meciuri de la care a lipsit.

aquadig
aquadig  •  10 Noiembrie 2021, 15:04

deci il angajezi pe unul pe o gramada de bani, ala ia banii si apoi iti da cu flit; si nu e el de vina, ci tu ca l-ai angajat. bravo.

1ianuarie
1ianuarie  •  10 Noiembrie 2021, 14:17

Ar fi trebuit ca PSG. să vadă poziția clubului Real Madrid față de Bale,care e exact în aceeași situație…dar n-ai cu cine…

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close