INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Najila Trindade, tânăra care îl acuză de viol pe Neymar, susține că e amenințată cu moartea de tatăl jucătorului: ”Nu vei mai trăi mult timp”

Najila Trindade
Najila Trindade

Articol de - Publicat duminica, 09 iunie 2019 11:48

Najila Trindade, 26 de ani, a stat peste cinci ore la poliție vorbind despre noaptea agresiunii sexuale.

Dosarul " Neymar" apare în fiecare zi în presa braziliană. Cel mai scump jucător al lumii e acuzat de viol, iar reporterii urmăresc nonstop acest caz. E mai important decât Copa América și Mondialul feminin.

Apărătorii tinerei care a făcut plângere împotriva lui susțin că apropiații fotbalistului de la PSG au amenințat-o cu moartea pe Najila Trindade Mendes de Souza. Tatăl și impresarul său a fost primul, agresând-o verbal după ce aceasta nu a cedat presiunilor.

"Mai nou, clienta mea e căutată și i se spune clar: «Nu vei mai trăi mult timp»", a dezvăluit avocatul Danilo Garcia de Andrade.

Între timp, Najila a stat peste cinci ore la poliție într-o declarație interminabilă despre noaptea atacului. A leșinat și a fost scoasă pe brațe din secție de Andrade. 

Stă doar patru săptămâni?

După alarma dată de medicii brazilieni, care anunțau că Neymar a suferit o ruptură a ligamentelor gleznei drepte, are nevoie de operație și poate lipsi până la patru luni, PSG susține că accidentarea nu este atât de gravă. Profesorul Gerard Saillant, unul dintre cei mai buni ortopezi din lume, a fost la Rio de Janeiro pentru a-l consulta pe atacant. Și diagnosticul său a fost "entorsă a ligamentului lateral extern al gleznei". Jucătorul nu trebuie supus unei intervenții chirurgicale. Va fi indisponibil doar patru săptămâni.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ge0x
ge0x  •  10 Iunie 2019, 14:45

Hai sa fim serioși. Mergi din Brazilia la Paris, tu o femeie normala și cu un copil acasă ca să faci sex cu Neymar? Care, sincer nu e nici mare scula de bărbat. Ai vrut sa faci sex cu banii lu Neymar. O da pasta cu am ajuns în pat și când am văzut ca nu are prezervativ, nu am mai vrut. Asa sj aia din SUA ca a violat-o C. Ronaldo ***. E greu sa violezi o femeie dacă ea se opune. Doar dacă o ameninți cu o arma, cuțit sau o rupi cu bătaia. Mai ales ca erau la hotel dacă țipa vreuna se auzea. Ceea ce nici una nu a spus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  10 Iunie 2019, 14:38

Nu-mi place Neymar. Dar hai sa o lasam balta cu violul. Când te duci sa faci sex din prima cu cineva pe care nu îl cunoști, nu ai cum sa spui ca te-a violat. Cum sa faci sex cu cineva pe care nu-l cunoști din prima? O faci pe riscul tău dacă o faci. Poate aluia ii place sexul *** și ție nu, apoi zici ca e viol. Poate aluia ii place fără prezervativ și ție nu, apoi zici ca e viol. Poate aluia ii place sexul mai dur și ție nu, apoi zici ca e viol. Poate aluia ii place sa ii faci oral și ție nu, apoi zici ca e viol. Concluzia e ca i-ai zis ca te vezi cu el sa faceți sex și dacă partida nu a fost cum te așteptai, îl acuzi de viol sau ai mers cu gândul asta din prima ca să scoți un sac de bani de la el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1535061213217515
Radu Mihai  •  09 Iunie 2019, 14:27

Nu glumiti cu aceste evenimente,in general viata in America de Sud este violenta,dar doua tari se detaseaza in clasament Mexicul si Brazilia,in aceste tari daca ai fost amenintat cu moartea trebuie sa te astepti la tot ce este mai rau!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează