INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Nani se întoarce în Serie A, la 35 de ani. Cu cine a semnat conaționalul lui Cristiano

Nani se întoarce în Serie A, la 35 de ani, foto: Guliver/gettyimages
Nani se întoarce în Serie A, la 35 de ani, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 12:39 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 12:39

Portughezul Nani a plecat din MLS, de la Orlando City, și a semnat, liber de contract, până în vară cu Venezia, în Serie A, pe care vrea s-o ajute să evite retrogradarea.

A plecat în vară Cristiano Ronaldo, dar acum a venit în Serie A un alt fost campion european. Nani se întoarce în campionatul italian, după experiența de un sezon cu Lazio (2017-2018). 

Atacantul portughez a ales Venezia, luându-și rămas bun de la MLS și de la Orlando City, pentru care a jucat timp de trei ani.

Scandal la Borussia Dortmund și când s-a apropiat la 3 puncte de Bayern! Haaland acuză: „Clubul face presiuni asupra mea!”
GERMANIA
Scandal la Borussia Dortmund și când s-a apropiat la 3 puncte de Bayern! Haaland acuză: „Clubul face presiuni asupra mea!”

Nani și un jucător de la Bayern vor să salveze Venezia

La 35 de ani, a acceptat încă o provocare a lungii sale cariere: de data aceasta va trebui să ajute o nou promovată să se mențină în elită. Managerul Paolo Zanetti va avea astfel la dispoziție o achiziție de lux și, după portarul Romero, un alt jucător cu trecut ilustru la Manchester United. 

Nani va semna un contract până la finalul actualului campionat cu opțiune de reînnoire pentru încă un sezon în caz de salvare. Achiziția sa împreună cu sosirea tânărului Cuisance, împrumutat de la Bayern, aduc un plus de tehnică și de calitate Veneziei.

10 goluri a marcat Nani în SUA

Nani și-a încheiat pozitiv aventura în Statele Unite, a marcat în 2021 10 goluri în sezonul regulat cu Orlando City, pe care a calificat-o în play-off. 

Atracția Europei a rămas puternică, precum si dorinta de revanșă într-o competiție în care a marcat trei goluri în 18 apariții, pe perioada împrumutului de la Sporting.

123 de goluriși 142 de pase decisive în 458 de meciuri are Nani în cariera la echipele de club. La națională, 24 de goluri în 112 selecții

Citește și: 

După scudetto și Supercupă, îi suflă Inter și „bijuteria” lui Juventus? Asalt la Dybala

Ciprian Tătărușanu s-a vindecat de COVID-19 şi poate reveni la antrenamente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează