INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Napoli a găsit înlocuitorul lui Reina: "Este sufletul echipei, dar nu ne putem opune mutării"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 19:38

Directorul tehnic al celor de la Genoa, Giorgio Perinetti, a declarat că nu se opune unei mutări a lui Mattia Perin (25 de ani) la Napoli.

Pepe Reina (35 de ani), portarul titular al celor de la Napoli, s-a înțeles AC Milan. Ocupanta locului secund din Seria A caută rapid un înlocuitor și pare să se fi oprit la Mattia Perin.

Goalkeeperul lui Genoa a fost considerat înlocuitorul lui Gianluigi Buffon în poarta naționalei Italiei, însă accidentările grave l-au făcut să stagneze.

Directorul tehnic al celor de la Genoa, Giorgio Perinetti, a declarat că nu se opune mutării: "Avem niște relații excelente cu Napoli. Evident, am vrea să îl păstrăm pe Perin. Este sufletul echipei, dar nu ne putem opune unui astfel de transfer. Înțelegem că orice jucător vrea să joace la o formație din Liga Campionilor. Napoli trebuie să vină cu o ofertă concretă, apoi vom negocia".

15.000.000 €este valoarea lui Mattia Perin conform transfermarkt.de

Lupta pentru Liga Campionilor în Seria A

screen

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close