INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Napoli își caută golgeter după accidentarea lui Milik » El este principala țintă a lui Maurizio Sarri

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Sebastian PopescuJURNALISPORT - Publicat marti, 11 octombrie 2016 13:37

Napoli este disperată să îi găsească un înlocuitor golgeterului Arkadiusz Milik, care va fi indisponibil pentru următoarele patru luni din cauza unei accidentări.

Singura soluție a antrenorului Maurizio Sarri pentru postul de atacant este Manolo Gabbiadini, 24 de ani, astfel că Napoli are nevoie rapidă de întăriri.

Principala țintă a napolitanilor este fostul atacant al lui Manchester City, Emmanuel Adebayor, 32 de ani.

Cum perioada de transferuri s-a încheiat, formația italiană nu poate aduce decât jucători liberi de contract și astfel s-a orientat către atacantul togolez. Adebayor nu și-a găsit echipă după ce în vară s-a despărțit de Crystal Palace și ar putea ajuge pe San Paolo.

3 goluria înscris Adebayor în ultimele două sezoane, pentru Crystal Palace și Tottenham

Adebayor a primit o ofertă din partea lui Lyon în septembrie, însă mutarea a picat după ce antrenorul echipei, Bruno Genesio, l-a acuzat că a fumat și a cerut whisky în timp ce discutau despre transfer.

2,5 milioane € este cota lui Adebayor, conform transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Adebayor a evoluat pentru formații de top precum Arsenal, Manchester City sau Real Madrid, formație cu care a reușit să câștige și singurul său trofeu, cupa Spaniei.

sursa: football- italia.net

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează