INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - JUVENTUS 2-1

Napoli - Juventus 2-1 // VIDEO Maurizio Sarri, furios după înfrângerea cu Napoli: „Nu câştigăm titlul plimbându-ne pe teren”

Articol de - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 15:12

Contestat de tifosi, antrenorul Sarri a fost pedepsit pentru trădare la întoarcerea pe "San Paolo" de renăscuta trupă a lui Gattuso: "Dacă trebuia să pierd, mai bine c-a fost la Napoli". 

Juventus nu a profitat pe remizele urmăritoarelor Inter şi Lazio, cedând neaşteptat la Napoli (1-2) şi păstrând strâns duelul în trei pentru titlu în Serie A. Emoţiile avute de Maurizio Sarri la revenirea ca adversar pe "San Paolo" parcă s-au transmis şi bianconerilor, de nerecunoscut duminică seară. 

Antrenorul le-a criticat evoluţia şi s-a plâns de atitudine: "Am jucat prea moale, am fost pasivi tot meciul şi nu vom câştiga campionatul dacă ne plimbăm pe teren. N-am făcut presing, nici nu am aşteptat şi am lăsat spaţii mari între linii. Sunt îngrijorat pentru abordarea greşită ca intensitate, mentalitate şi nivel fizic. Nu avem voie să repetăm astfel de evoluţii. Dar dacă tot trebuia să pierdem undeva, mai bine că s-a întâmplat aici. Au învins pe merit, cu efortul minim".

Gol după 294 de minute!

Succesul cu Lazio din "sferturile" Cupei Italiei pare să fi adus declicul pentru squadra lui Gattuso, ce nu mai marcase de 294 de minute în Serie A! Zielinski a deschis tabela, cu prima sa reuşită contra lui Juve şi întâiul gol acasă din mai trecut, contra Interului. După o primă repriză albă în care torinezii n-au şutat pe poartă, un record negativ în acest sezon. Efectul Ronaldo s-a produs târziu, imediat în urma reuşitei lui Insigne. "Vreau să văd acelaşi venin mai departe. 

Echipa s-a bătut singură de prea multe ori. Ştiam c-am o trupă valoroasă, dar i-a lipsit voinţa. Nu vreau să facem posesie doar pentru a arăta că ştim să pasăm. Şi acum am oferit un cadou, tot din cauza erorilor şi neatenţiei. Nu trebuia să-l scăpăm în final pe Cristiano!", a replicat Gattuso. 

6 meciurifără victorie avea Napoli în Serie A pe San Paolo, între care patru eşecuri la rând, primind mereu cel puţin două goluri

8 etapecu gol marcat a reuşit Cristiano Ronaldo la Juventus. Este a cincea sa serie atât de lungă în Top 5 campionate ale Europei

„Echipa nu a funcţionat în ansamblu, nu doar tridentul ofensiv. Am văzut mişcări defensive întârziate. Mental am avut reacţii lente, dar e greu să păstrezi mereu nivelul ridicat. Sper că eşecul ne va fi lecţie pentru viitor”
Maurizio Sarri, antrenor Juventus

Citește și:

Napoli produce surpriza și învinge „Bătrâna Doamnă” în derby » Golul lui Cristiano Ronaldo a venit prea târziu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează