INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - LAZIO

Napoli - Lazio 0-1 » Supergolul lui Vecino răpune liderul din Serie A! Prima înfrângere acasă pentru Napoli în acest sezon

Napoli - Lazio 0-1 // foto: Guliver/gettyimages +9   FOTO
Napoli - Lazio 0-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 23:37 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 02:57

Lazio a învins-o pe Napoli în deplasare, 1-0, în meciul care a deschis etapa 25 din Serie A, și a urcat pe locul 2 în clasament!

Programul etapei 25 din Serie A

Napoli a suferit în această seară a doua înfrângere din acest sezon de campionat. Pe teren propiu, elevii lui Luciano Spalletti, care veneau după o serie de 7 victorii la rând în toate competițiile, au fost răpuși de Lazio.

Napoli nu și-a putut face jocul cu care a impresionat în acest sezon și a fost limitată la un singur șut pe poarta adversă în prima parte. Jucătorii ofensivi ai lui Spalletti nu au fost mai preciși nici în partea a doua.

Golul care a decis unde merg cele 3 puncte a venit în minutul 67 și a fost înscris de uruguayanul Matias Vecino cu un șut din afara careului, din drop, lângă bara dreaptă!

Napoli - Lazio 0-1. Foto Guliver/GettyImages
Napoli - Lazio 0-1. Foto Guliver/GettyImages
Napoli - Lazio 0-1. Foto Guliver/GettyImages
Napoli - Lazio 0-1. Foto Guliver/GettyImages
Napoli - Lazio 0-1. Foto Guliver/GettyImages
+5 FOTO

Napoli, la prima înfrângere acasă în acest sezon de Serie A

De atunci și până la finalul jocului, tot Lazio a fost mai aproape de plasa adversă. În minutul 90, Sergej Milinkovic-Savic a lovit bara din lovitură liberă!

S-a încheiat 0-1, iar Lazio ajunge la 48 de puncte și urcă cel puțin temporar pe locul 2 în Serie A. Echipa antrenată de Maurizio Sarri poate fi depășită până la finalul rundei de Inter și AC Milan.

Napoli, aflată la al doilea eșec stagional, rămâne cu 65 de puncte, la mare distanță de urmăritoare.

FINAL » Napoli - Lazio 0-1

Napoli - Lazio, echipe de start:

NAPOLI (4-3-3): Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera - Anguissa, Lobotka, Zielinski - Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia 
Rezerve: Gollini, Marfella - Bereszynski, Demme, Elmas, Gaetano, J. Jesus, Ndombele, Ostigard, Politano, G. Simeone, Zedadka, Zerbin
Antrenor: Luciano Spalletti 

LAZIO (4-3-3): Provedel - Marusic, Patric, Romagnoli, Hysaj - Milinkovic-Savic, Vecino, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni 
Rezerve: Adamonis, Maximiano - M. Antonio, Basic, Cancellieri, Cataldi, Fares, Gila, Lazzari, Pedro, Lu. Pellegrini, Șt. Radu, L. Romero
Antrenor: Maurizio Sarri

Citește și: 

Atac armat la magazinul soției lui Messi » Mesajul de amenințare pentru Leo: „Te așteptăm”

„Gesturi rușinoase” » Mourinho, acuzat că l-a huiduit pe Alexandru Miloiu în timpul unui meci de juniori din Italia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1945sv0509
1945sv0509  •  04 Martie 2023, 17:08

Corect ar fi ca gsp si in special nea ovi sa isi ceara scuze pentru noianul de *** aruncate asupra unei echipe ca a jucat bine impotriva celor care au batut (viitoarea) campioana Italiei. Cat despre postacii de serviciu, daca mai au putina rabdare cred ca vor putea savura din nou jocul "sclipitor" al favoritilor din meciul cu Silkeborg.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cormiz
Cormiz  •  04 Martie 2023, 11:53

Chapeau bas, Dan Petrescu. Ești egalul lui Spaletti. Mulți suspina în gol. Sunt curios ce zice Radu Naum acum. Știți chestia cu notițele luata în bășcălie.

laur_gr
laur_gr  •  04 Martie 2023, 07:51

Ca sa-i citez pe unii "CFR a jucat fara curaj, ca putea sa-i bata"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează