INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR / GRUPA C / NAPOLI - LIVERPOOL 1-0

Napoli - Liverpool 1-0. Carlo Ancelotti l-a transformat pe Lorenzo Magnificul în noul Mertens!

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2018 10:15

Liverpool a pierdut a doua oară în acest sezon, după un meci în care s-a chinuit teribil pe San Paolo, 0-1 cu Napoli. Italienii au dominat la toate capitolele, având în Insigne motorul ofensiv pe care Ancelotti tinde să-l transforme în noul Mertens al lui Sarri.

Lorenzo chiar își merită supranumele, Magnificul, pentru că a reușit cel mai bun start de sezon. 6 goluri în 9 partide, dintre care ultimul, la centrarea lui Callejon, a decis rezultatul în minutul 90 (1-0).

"Se vede mâna lui Mister"

"E mai bine așa, am înscris la momentul potrivit. Dacă marca Mertens și nu lovea transversala în minutul 81, am fi suferit și mai mult. N-am pierdut niciodată controlul, am fost atenți în apărare, echilibrați și ne-am creat miulte ocazii", explică antrenorul azzurro. Lăudat de patronul De Laurentiis: "Un rezultat demn de faima sa". Insigne ratase victoria la Belgrad, nimerind și el bara, însă miercuri seară a dat sentința ca un vârf, după ce ieșise Milik: "Ancelotti a schimbat multe și se vede mâna lui. Alisson e un portar mare, dar tot i-am dat gol".

Un trio invizibil

Don Carlo a câștigat clar bătălia de la mijlocul terenului (chiar și fără Zielinski) cu Klopp, surprins de apariția lui Maksimovici în dreapta și de incursiunile lui Mario Rui pe stânga, și a operat mutările inspirate spre final. Temutul trident ofensiv al vicecampioanei Europei a fost aproape invizibil, iar Liverpool a suferit mult și fizic. 

16-4a fost raportul șuturilor (4-0 cadrate) pentru Napoli, la fel al ocaziilor de gol 10-1, posesiei 55%-45% și al precizie paselor, 89%-81%

"Niciun șut pe poartă, nu-mi amintesc când am pâțit asta ultima oară. Iar dacă portarul a fost cel mai bun jucător al nostru e un semn rău și eu sunt responsabil. Au meritat victoria" Jurgen Klopp, manager Liverpool

Keita a ajuns la spital

Klopp l-a pierdut pe Naby Keïta după 19 minute. Mijlocașului guineean de 23 de ani i s-a făcut brusc rău și s-a așezat pe gazon, fiind scos pe targă. Acuza dureri și o accidentare severă la spate și a ajuns la spitalul Fuorigrotta pentru analize, de-acolo fiind transportat la Cardarelli. Nu i s-au descoperit probleme cardiace, iar Liverpool a anunțat că Naby n-ar trebui să lipsească la marele derby cu Manchester City de duminică.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  04 Octombrie 2018, 10:53

Liverpool nu este echipa mare, nu castiga nimic nici anul asta....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează