INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Juventus - Napoli va fi decis la „masa verde”! Situație incredibilă în Serie A

În această seară ar fi trebuit să aibă loc meciul Juventus - Napoli, din Serie A. Partida nu se va juca, întrucât autoritățile sanitare au interzis oaspeților să facă deplasarea la Torino
În această seară ar fi trebuit să aibă loc meciul Juventus - Napoli, din Serie A. Partida nu se va juca, întrucât autoritățile sanitare au interzis oaspeților să facă deplasarea la Torino

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 21:45 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 23:23

În această seară ar fi trebuit să aibă loc meciul Juventus - Napoli, din Serie A. Partida nu se va juca, întrucât oaspeții nu au făcut deplasarea la Torino.

  • Autoritățile sanitare i-au interzis lui Napoli să plece din oraș după cele două cazuri de COVID-19 de la echipa lui Gattuso;
  • Liga nu a amânat meciul, în ciuda cererii napoletanilor, iar campioana en-titre din Peninsulă s-a prezentat la stadion;
  • Astfel, Juventus va câștiga, după toate posibilitățile, cu 3-0 la „masa verde”!

Napoli nu a plecat către Torino, fiind oprită de autorităție sanitare locale, din cauza riscului transmiterii virusului și a obligativității intrării 14 zile în carantină. Asta după ce s-au depistat doi infectați, Zielinski și Elmas, probabil contacți cu genovezii în meciul disputat duminica trecută.

„Ne-au interzis deplasarea"

Liga nu a vrut să amâne partida, mergând pe protocolul UEFA, ce permite acest lucru numai dacă nu ai 13 fotbaliști apți (între care un portar), și campioana Italiei a anunțat din timp că se va prezenta normal la teren. 

Absența lui Napoli va fi astfel judecată de Comisia de Disciplină, care poate da o decizie la „masa verde", considerând că, potrivit normelor sanitare sportive, era datoare să joace. „Nu am avut de ales. Ne-au interzis deplasarea!", s-a justificat președintele Aurelio De Laurentiis.

Doi pozitivi și la Juventus

Și jucătorii lui Pirlo au intrat sâmbătă după-amiază în izolare, la J Hotel, după ce doi componenți ai staffului tehnic (dar sunt colaboratori externi) au avut rezultate pozitive la testele COVID-19. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

PSG, transferuri pe ultima sută de metri! Doi fotbaliști vin să întărească finalista Ligii Campionilor

Chelsea a refuzat o căruță de bani de la Bayern în schimbul unei vedete + Arsenal vrea să le fure un mijlocaș!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unurt1
unurt1  •  05 Octombrie 2020, 14:44

Iar umbla Juventus cu aranjamentele...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează