INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Napoli s-a înțeles cu Hirving Lozano! Plătește 40 de milioane de dolari pentru un fotbalist accidentat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 15:07

Mexicanul Hirving Lozano (23 de ani) s-a înțeles cu Napoli. Italienii vor achita clauza de 40 de milioane de dolari ceor de la PSV Eindhoven.

Lozano s-a accidentat în minutul 81 al meciului ultimului meci din Eredivisie, câștigat cu 3-0 în deplasarea de la Willem II. Atacantul mexican va rata finalul sezonului. Lozano nu va fi la capacitate maximă nici în debutul pregătirii de vară a celor de la Napoli. În aceeași situație se află și Vlad Chiricheș, operat la umăr.

„Sunt ușurat că nu am suferit o accidentare mai gravă a ligamentelor încrucișate. Regret că nu îmi voi putea ajuta colegii în acest final de sezon. Am început un program de recuperare și sper să revin cât mai repede”, a declarat Lozano pentru site-ul oficial al celor de la PSV.

Contractul lui Lozano cu PSV expiră în 2023, iar clauza de reziliere de de 40 de milioane de dolari.

21 de goluriși 12 pase decisive are Lozano în acest sezon la PSV

PSV și Ajax, luptă la baionetă

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Ajax și PSV sunt la egalitate de puncte, 80. Primul criteriu de departajare este golaverajul. Ajax este în acest moment la +81, iar PSV la +71.

Program PSV

  • Alkmaar (deplasare)
  • Heracles (acasă)

Program Ajax

  • Utrecht (acasă)
  • Graafschap (deplasare)

Vezi și: 

FOTO A venit sentința finală în cazul lui Gabi Tamaș: permis suspendat, muncă în folosul comunității, amendă și un ultimatum dur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează