INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - SALZBURG

NAPOLI - SALZBURG 1-1 // Război civil la Napoli! Jucătorii s-au răzvrătit împotriva patronului și au plecat din cantonament: „Spune-i că ne ducem acasă!” + Ancelotti la Boca Juniors?

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 13:27

Napoli a remizat cu Salzburg, 1-1, în grupa E din Champions League, iar situația la club e tensionată. Căpitanul Lorenzo Insigne a condus revolta împotriva patronului Aurelio De Laurentiis, care anunțase că vor sta o săptămână închiși în cantonamentul de la Castel Volturno. 

Ce tensiune la Napoli! Vulcanul stă să erupă. După trei meciuri la rând fără victorie în campionat (1-1 cu SPAL, 2-2 cu Atalanta și 1-2 cu Roma), patronul-președinte Aurelio De Laurentiis i-a anunțat că vor sta închiși o săptămână în cantonamentul de la Castel Volturno. O decizie care i-a enervat pe Ancelotti și pe jucători. 

Încă o partidă modestă, 1-1 cu Salzburg în Ligă, și a început revolta. Antrenorul și Llorente ar fi trebuit să discute cu presa. Au refuzat și clubul va fi amendat. Iar autocarul s-a întors gol la Castel Volturno de la stadionul San Paolo. 

Carlo Ancelotti la Boca Juniors? 

Conduși de căpitanul Insigne, căruia i s-au alăturat Allan, Callejon, Mertens și Koulibaly, napolitanii au refuzat cantonamentul. „Spune-i tatălui tău că ne ducem acasă!”, l-a anunțat Insigne pe Edoardo De Laurentiis, fiul proprietarului și vicepreședintele grupării, a dezvăluit cotidianul La Repubblica. Potrivit Sky, unii jucători și-au chemat avocații. Pentru ei, acest cantonament forțat e ilegal. 

În plus, se pare că Ancelotti își pregătește deja viitorul în altă parte. Fox Sports susține că tehnicianul italian ar putea semna cu Boca Juniors în decembrie!  

Rezumatul video al meciului AS Roma - Napoli 2-1

Citește și: 

Antonio Conte își atacă propriul club și propriii jucători: „Pe cine să chem? Pe Barella, luat de la Cagliari? Pe Sensi, venit de la Sassuolo?” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
tandd
tandd  •  06 Noiembrie 2019, 17:27
Postat de mario_rdfe pe 06 Noiembrie 2019, 16:46

Auzi, tu daca erai patron acolo, bagai milioane de euro in salarii si jucatorii nu jucau nimic, daca il vedeai aseara pe insigne cum a jucat,***...tu ce faceai ? stateai cu mainile in san si ii pupai ? Napoli a investit foarte mult,are cei mai frumosi si fanatici suporteri din italia...si nu au castigat nimic! nici un titlu, iar in champions se fac de ras mereu.

fata de concurenta investitiile sunt totusi minime,la bani aia te duci in primele 5,dar niciodata in varf,iar de europa daca discutam ,,,,,e cu totul altceva

mario_rdfe
mario_rdfe  •  06 Noiembrie 2019, 16:46
Postat de George Cumpatescu Jorge pe 06 Noiembrie 2019, 15:58

Eu vad ceva normal ca jucatorii sa refuze regimul spartan impus de patron...altceva era daca o spunea antrenorul...se vede deci ca Becali are sosii si an ITALIA:)...

Auzi, tu daca erai patron acolo, bagai milioane de euro in salarii si jucatorii nu jucau nimic, daca il vedeai aseara pe insigne cum a jucat,***...tu ce faceai ? stateai cu mainile in san si ii pupai ? Napoli a investit foarte mult,are cei mai frumosi si fanatici suporteri din italia...si nu au castigat nimic! nici un titlu, iar in champions se fac de ras mereu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mario_rdfe
mario_rdfe  •  06 Noiembrie 2019, 16:43

Insigne aseara si a batut joc de fotbal si de o lume intreaga care a pariat pe napoli..foarte delasator si egoist, a tratat cateva ocazii la misto..dute frate in cantonament si respecta hotararile celor care v a baga milioane de euro in buzunare fara sa jucati nimic... absolut normal, asta trebuie sa faca toti patronii atunci cand jucatorii isi bat joc de ei si de banii lor...daca clubul are datorii la salarii, imediat jucatorii i au foc si isi depun memorii..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close