INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - UDINESE 4-2

NAPOLI - UDINESE 4-2 // VIDEO Clipe dramatice pe San Paolo » David Ospina s-a prăbușit pe gazon și a înmărmurit asistența!

David Ospina // FOTO: Reuters +2   FOTO
David Ospina // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 22:16

David Ospina, 30 de ani, portarul lui Napoli, a trecut prin momente dramatice în timpul meciului câștigat de echipa sa cu Udinese, 4-2. El a suferit o criză hipotensivă în prima repriză, după ce a ales să rămână pe teren deși se lovise dur la cap în startul partidei.

Ospina a suferit o criză hipotensivă și s-a prăbușit pe gazon în minutul 42, stârnind panica celor prezenți pe Stadio San Paolo. Echipa medicală și-a făcut imediat apariția pe teren, iar portarul columbian a fost transportat la spital.

 Totuși, ce a dus la prăbușirea sa de pe teren? El s-a ciocnit dur cu un adversar în minutul 5, dar a ales să continue meciul. 

Conform presei din Italia, Ospina a fost transportat la o unitate spitalicească din Napoli, unde primește tratament din partea medicilor. Este conștient și va fi menținut sub supraveghere între 24 și 48 de ore. 

VIDEO cu accidentarea lui Ospina și momentele ulterioare, când s-a prăbușit pe gazon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează