INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Nasser Al-Khelaifi, ales în Comitetul Executiv al UEFA, deși e anchetat penal » Revoltă în presă după ce PSG a încălcat în mod repetat fair-play-ul financiar!

Nasser Al-Khelaifi // FOTO: Guliver/GettyImages
Nasser Al-Khelaifi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 12:18

Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG, va ajunge în Comitetul Executiv al UEFA.

Spaniolii de la AS anunță că Nasser Al-Khelaifi va fi unul dintre cei doi reprezentați ai cluburilor în Comitetul Executiv al UEFA, alături de Andrea Agnelli, președintele lui Juventus. Numirea lui Al-Khelaifi și a lui Agnelli va fi oficializată săptămâna viitoare, la Roma.

Vestea alegerii lui Nasser Al-Khelaifi i-a contrariat pe mulți, având în vedere că PSG, campioana Franței, este anchetată pentru că a încălcat în repetate rânduri fair-play-ului financiar impus de UEFA.

„Faptul că ești implicat într-un caz de dare de mită nu ar trece de Comisia de Integritate de la FIFA. Dar se pare că la UEFA nu este un impediment”

Nasser Al-Khelaifi pare omul ideal pentru a ajuta investigația celor de la  UEFA în ceea ce privește afacerile noului membru din executivul UEFA și președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi” au scris mai mulți jurnaliști pe Twitter

Nasser Al-Khelaifi este cercetat de procurorii elvețieni pentru dare de mită legat, într-un dosar penal ce vizeaza drepturilor de imagine ale Campionatelor Mondiale din 2026 și 2030.

Francezii de la Mediapart scriau la finalul anului 2018 că PSG are nevoie de 170 de milioane de euro pentru a echilibra raportul dintre cheltuieli și încsări și că va fi nevoită să vândă un jucător important.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  01 Februarie 2019, 14:26

***!Ce altceva se mai poate spune?Dezgustator ce pot sa faca arabii astia putrezi de bogati!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează