INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Neașteptat! Daniele de Rossi a reziliat contractul cu Boca și se retrage la 36 de ani

Articol de - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 18:21

Marele jucător italian Daniele de Rossi, aproape două decenii la AS Roma, nu a mai putut continua în Argentina din cauza unor probleme personale și a decis să pună capăt carierei.

Vara trecută, conflictul de la Roma l-a obligat să părăsească echipa iubită, unica a carierei sale până în acel moment, după 18 ani, 616 meciuri și 63 de goluri.

Campion mondial cu squadra azzurra în 2006, Daniele De Rossi nu a renunțat atunci la fotbal, acceptând o ultimă aventură: a semnat până pe 30 iunie 2020 cu Boca Juniors, cea mai populară formație argentiniană. Nu a rezistat însă prea mult.

La 36 de ani, mijlocașul italian (117 selecții și 21 de goluri pentru selecționata peninsulară) a evoluat doar de 5 ori pentru Boca, marcând o singură dată.
Din cauza unor probleme personale, nu își mai poate duce contractul până la capăt. Azi s-a anunțat că pleacă de la Buenos Aires și se retrage definitiv!

JUVENTUS - CAGLIARI 4-0 // FOTO Cristiano Ronaldo, dezlănțuit: 3 goluri într-o repriză! Cum s-a descurcat Zlatan Ibrahimovic la primul meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Florin Busuioc a făcut anunțul crunt pentru bucureșteni. Ce fenomen meteo vine peste noi sâmbătă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează