INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Nebunie la Paris » Ce s-a întâmplat la câteva ore după decizia luată de PSG

FOTO: Twitter PSG
FOTO: Twitter PSG

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 10:24

Fanii lui PSG au comandat joi online toate cele 5.000 de tricouri disponibile cu brand-ul Air Jordan. Iar vineri, campionii au dat recital, fără Neymar și Mbappé, în a 5-a victorie la rând din acest campionat, 4-0 cu St. Etienne. 

Ideea parteneriatului cu Jordan Brand a prins instantaneu la fanii lui PSG și e deja o mare reușită și pe plan financiar.

În numai 3 ore de la lansarea noii colecții pentru Liga Campionilor, s-a epuizat tot stocul disponibil! "5.000 de tricouri s-au comandat joi, pe platforma online, depășind orice așteptări", a anunțat clubul francez. Care și-a asociat imaginea cu celebrul fost baschetbalist american pentru următoarele trei sezoane de Ligă.

"Foame să câștigăm"

Și dacă tot se pregătesc de startul în noua ediție, marți cu Liverpool, campionii din Ligue 1 au făcut aseară o repetiție excelentă cu public. Deși Tuchel nu a contat pe Mbappé, suspendat, și Neymar ("nu a dormit bine"), revenit obosit de la națională, PSG a dat recital, întrecându-și norma de 3 goluri pe meci în acest campionat.

Un triumf (4-0) cu St. Etienne, semnat de reușitele lui Draxler, Cavani, Di Maria și Diaby, prima la parizieni.

"Avem mereu foame să câștigăm și nu mă tem să iau decizii grele", a explicat după meci antrenorul german.

5 victorii
la rând are Thomas Tuchel la debutul în Ligue 1 pe banca lui PSG. Primul antrenor care reușește această serie la parizieni

3 goluri
a marcat Cavani în acest campionat din primele sale 3 șuturi cadrate. În total a trimis 5 spre poartă

Vezi și:  PSG, lovitură de marketing de proporții » E prima echipă de fotbal care se asociază cu acest brand

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
respect2014
respect2014  •  15 Septembrie 2018, 12:35

Echipele astea gen PSG sau Man City sau cum era Chelsea cu putin timp in urma, pline de bani pompati de emiri sau bogatasi rusi mi se par atat de artificiale si in afara de suporterii lor nu vad cum ar putea aduna simpatie. Pur si simplu iei 1 miliard si faci o echipa. Si in Romania daca s-ar gasi un nebun cu o avere de 10 miliarde ar putea face o echipa la acelasi nivel. Nu stiu...prea multi bani deodata. E buna rau regula aia cu fair play financiar. Altfel s-ar alege praful.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close