INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Nedved vrea să se retragă din activitate la finalul stagiunii

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Mijlocaşul ceh al formaţiei Juventus Torino, Pavel Nedved, a afirmat că vrea să-şi încheie activitatea la finalul sezonului, indiferent de evoluţia din campionat a lui Juventus sau de o ofertă de prelungire a contractului, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.

"Îmi place să joc, dar trebuie să iau în considerare condiţia mea fizică şi mentală, şi vreau să le ofer tinerilor posibilitatea să joace", a spus Nedved, care în 2003 a fost ales drept cel mai bun fotbalist din lume. "Poate unii se gândesc că sunt încă tânăr, dar am aproape 37 de ani. Mă voi retrage la finalul sezonului, indiferent de cât de bine vom juca în Liga Campionilor sau Serie A. Decizia mea este una definitivă şi nu mă voi răzgândi. Este cel mai bun moment să mă retrag", a adăugat mijlocaşul lui Juventus.

Nedved a fost transferat la formaţia italiană în 2001, fiind cumpărat de la Lazio Roma contra sumei de 41 de milioane de euro. "Cel mai mult mi-ar plăcea să-mi închei cariera cu o victorie în Liga Campionilor. Am pierdut meciul contra lui Chelsea, dar orice se poate întâmpla în retur. O să fie greu, dar nu imposibil", a mai spus cehul, care nu a jucat în finala Ligii Campionilor din 2003 din cauza faptului că a fost suspendat.

"Nu am discutat cu cei de la Juventus nimic despre un nou contract sau o funcţie la club. Chiar şi aşa, cred că se gândeau că mă voi retrage. Am discutat mult cu soţia mea, şi ea a ajuns să fie obosită. Trebuie să petrec mai mult timp cu familia, deoarece ea m-a susţinut atât de mulţi ani. Acum mă voi concentra asupra ultimelor luni, deoarece vreau să joc foarte bine", a spus Pavel Nedved, care din 2006 a renunţat la naţionala Cehiei.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  26 Februarie 2009, 17:23

Mare fotbalist si mare caracter!

 •  26 Februarie 2009, 14:03

MULTUMIM ESTI UNUL DINTRE CEI MAI MARI JUCATORI PE CARE JUVENTUS I-A AVUT MULTUMIM DIN INIMA PT DEVOTAMENTUL TAU PT ECHIPA SI PT FELUL CUM TE DEDICI FIECARUI JOC SI SPER CA SA FI TOT IN CLUB CU RESPECT UN FAN JUVENTIN

Vezi toate comentariile (2)
Comentează