INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Negociere la cel mai înalt nivel. PSG discută cedarea lui pentru 60 de milioane de euro!

Președintele lui PSG, Nasser al-Khelaifi, s-ar fi întâlnit cu Todd Boehly, patronul lui Chelsea, pentru a trata transferul brazilianului Neymar pe Stamford Bridge: 60 de milioane de euro/ foto: Imago Images
Președintele lui PSG, Nasser al-Khelaifi, s-ar fi întâlnit cu Todd Boehly, patronul lui Chelsea, pentru a trata transferul brazilianului Neymar pe Stamford Bridge: 60 de milioane de euro/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 13:22 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 13:35

Președintele lui PSG, Nasser al-Khelaifi, s-ar fi întâlnit cu Todd Boehly, patronul lui Chelsea, pentru a trata transferul brazilianului Neymar pe Stamford Bridge: 60 de milioane de euro.

La șase ani de la cel mai scump transfer din istoria fotbalului, 222 de milioane de euro, Neymar ar putea schimba clubul. PSG încearcă să-l vândă la vară. Nu doar încearcă, negociază deja cedarea starului brazilian.

Posibile sancțiuni de impact » Barcelona riscă retrogradarea
BARCELONA
Posibile sancțiuni de impact » Barcelona riscă retrogradarea

Reuniune la Paris pentru Neymar

Nasser al-Khelaifi, președintele clubului roș-albastru, s-ar fi întâlnit cu proprietarul lui Chelsea, Todd Boehly, pentru a trata mutarea lui Neymar pe Stamford Bridge, a dezvăluit Le Parisien.

Cotidianul francez susține că reuniunea ar fi avut loc la Paris după PSG - Bayern 0-1, în turul "optimilor" Ligii Campionilor, și că suma tranzacției ar fi de 60 de milioane de euro.

36,7milioane de euro este salariul anual al lui Neymar la PSG

Chelsea, în pericol și mai mare cu transferul lui Neymar

Miliardarul american este însă urmărit atent de UEFA. În primele șase luni la Chelsea, Boehly a cheltuit 611,5 milioane de euro numai pentru transferuri. Încă un raid spectaculos în mercato și un salariu exorbitant (Neymar câștigă aproape 40 de milioane anual pe Parc des Princes) va pune și mai mult în pericol clubul londonez.

117goluri a marcat sud-americanul în 172 de meciuri la Paris

2025este anul când îi expiră contractul brazilianului la clubul francez

Citește și:  

Tânărul cu mamă româncă, eroul Borussiei Dortmund în Liga Campionilor. Și Thierry Henry a fost impresionat: „Își va aminti toată viața”

Situație bizară în Serie A » Au dat afară antrenorul, l-au reangajat după două zile, apoi l-au demis din nou!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (26)
ricaventurianu
ricaventurianu  •  16 Februarie 2023, 21:40

Neymaru circaru ... a terminat-o cu fotbalul acum vreo 3 ani. Mbappe cară în spate o echipa de vânzători de camemebert. Iar messi e șef de raionul la rochefort ... ça la fotbal e bun doar la "el penal fifa"

corectorul
corectorul  •  16 Februarie 2023, 19:04
Postat de unurtr pe 16 Februarie 2023, 16:06

apporter (fr) = a aduce. Deci ”a aduce aportul” este pleonasm.

Omule, cand vorbesti si scrii in limba romana, raporteaza-te la sensurile cuvintelor in limba romana, caci, altminteri, pari semidoct. apaort: substantiv neutru - 1. Contribuție materială, intelectuală, morală etc. adusă de cineva într-o acțiune comună (DEX). Prin urmare, in limba romana este corecta sintagma „a aduce aportul, a aduce o contributie in ceva...”.

corectorul
corectorul  •  16 Februarie 2023, 19:04
Postat de Singe_Violet pe 16 Februarie 2023, 15:52

Sa spui despre omul cu cele mai multe pase de gol(Messi) ca nu isi aduce aportul sportiv,spune mult despre cat de mult intelegi FOTBALUL

Da-ne un singur exemplu de castiguri sportive, de rezultate/trofee sportive aduse in plus echipei de catre Messi (caci despre ele vorbeam expressis verbis in comentul anterior), in urma contributiei sale personale, pe care PSG sa nu le fi avut anterior. Nimic nu a adus Messi in plus în planul rezultatelor sportive pt PSG.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează