INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Continuă problemele la United » Fotbalistul care a anunțat că pleacă de la club la finalul sezonului

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 21:21 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 21:38

Nemanja Matic (33 ani) se va despărți de Manchester United la finalul sezonului actual, după 5 ani petrecuți pe Old Trafford.

Mijlocașul sârb a fost adus de United de la Chelsea, în 2017. De atunci până acum, Matic a bifat 183 de prezențe în tricoul „Diavolilor Roșii”, reușind inclusiv 4 goluri și 9 pase de gol. De-a lungul anilor, dar mai ales în momentul sosirii la Manchester, mijlocașul defensiv s-a dovedit a fi un jucător de bază.

Episodul 2: România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84. Ladislau Boloni și-a amintit în cele mai mici detalii victoria: „N-am putut să dorm deloc după meci. Am jucat șah toată noaptea”
ISTORIA LA RAPORT
Episodul 2: România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84. Ladislau Boloni și-a amintit în cele mai mici detalii victoria: „N-am putut să dorm deloc după meci. Am jucat șah toată noaptea”

Nemanja Matic va pleca de la Manchester United la finalul acestui sezon

Sârbul a postat decizia pe care a luat-o în privința viitorului său pe conturile de socializare, făcând clară hotărârea sa de a părăsi clubul din nordul Angliei.

„După ce m-am gândit bine, am decis că acesta va fi ultimul meu sezon alături de Manchester United. Le-am transmis hotărârea mea conducătorilor, antrenorului și jucătorilor. 

A fost o adevărată onoare și un mare privilegiu să joc pentru acest club minunat. Vreau să le mulțumesc fanilor pentru sprijinul lor neîncetat. Voi da totul pentru a-mi ajuta colegii să termine cât mai bine acest final de sezon”, a anunțat Nemanja Matic.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Bayern Munchen pregătește planul B, dacă Lewandowski va pleca » Bavarezii oferă 80 de milioane de euro pentru atacantul momentului

Fanii lui Manchester sunt disperați și au făcut apel la Elon Musk: „Cumpără United!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează