INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Neuer s-a căsătorit în secret cu Anika. Cum au aflat nemții despre eveniment

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 14:58 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 15:59

Manuel Neuer s-a recuzat de la naționala Germaniei și s-a căsătorit în secret cu iubita lui. Presa și suporterii au aflat de pe contul ei de Instagram, unde a schimbat numele de familie din Bissel în Neuer. Portarul lui Bayern este la a doua căsnicie.

Reprezentativa Germaniei se pregătește pentru amicalele cu Turcia, de sâmbătă, și Austria, programat marți. Însă Manuel Neuer a refuzat convocarea la lotul național, deși a revenit între buturile lui Bayern, după fractura de tibie și peroneu suferită în decembrie trecut, la schi de tură. Oficial a spus că e încă „prea devreme”,  dar se pare că motivul a fost un altul.

Manuel Neuer și Anika sunt împreună de 3 ani. Ea e handbalistă la ESV 1927 Regensburg

Neuer s-a căsătorit în secret cu Anika. Cum au aflat nemții despre eveniment

Tabloidul Bild a aflat că internaționalul în vârstă de 37 de ani s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Anika (23 de ani). Evenimentul a fost ținut departe de ochii presei, iar reporterii au aflat abia când, pe contul de Instagram, handbalista de la ESV 1927 Regensburg și-a schimbat numele de familie din Bissel în Neuer (foto). Cei doi sunt împreună de 3 ani, iar în vară s-au logodit.

Cununia civilă a avut loc duminică, la primăria din Tegernsee, o localitate situață lângă Munchen, și a durat numai 20 de minute. De față au fost doar rudele și câțiva prieteni foarte apropiați, într-o încăpere ce putea primi 20 de persoane. Anika e gravidă, iar în primăvară li se va naște primul copil.

Manuel Neuer a mai fost căsătorit o dată

Neuer a mai fost căsătorit o dată. Pe Nina a cunoscut-o în 2014, la muzeul Madame Tussaud din Berlin. Cununia civilă au făcut-o în mai 2017, în Tirol (Austria), iar două luni mai târziu a urmat nunta de vis, la Monopoli (Italia). Mariajul lor n-a rezistat însă decât 3 ani.

Mai puteți citi:

O națională s-a retras din calificările pentru Mondialul din 2026! Motivul, incredibil: „Te-ar putea trimite la închisoare”

Federația engleză e la cuțite cu Real Madrid din cauza lui Bellingham. Demonstrație de forță!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează