INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Newcastle are planuri mari » Prințul Mohammed bin Salman, pe urmele fundașului de 150 de milioane de euro din Serie A

Newcastle se află pe urmele lui Kalidou Koulibaly de la Napoli // sursă foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
Newcastle se află pe urmele lui Kalidou Koulibaly de la Napoli // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 22:26

Newcastle pregătește prima bombă pe piața transferurilor după ce clubul va fi preluat de Prințul Mohammed bin Salman al Arabiei Saudite: echipa din Premier League îl vrea pe Kalidou Koulibaly (28 de ani).

Odată ce prințul saudit cu o avere de 1,4 trilioane de dolari va prelua clubul englez, se așteaptă ca Newcastle să reușească mutări importante. Iar publicația Foot Mercato știe pe cine vor avea în vizor ocupanții locului 13 din Premier League: pe senegalezul Koulibaly, fundașul central de la Napoli.

Acestuia îi surâde ideea de a schimba campionatul după aproape 6 ani petrecuți în Italia, iar noul proiect al lui Newcastle ar putea reprezenta destinația perfectă.

Președintele lui Napoli, negociator dur: „Koulibaly are o clauză de 150 de milioane de euro”

Aurelio de Laurentiis, președintele lui Napoli, a declarat în trecut că nu va renunța la fundașul central din Senegal decât pentru o sumă colosală:

Koulibaly are o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. Dacă Harry Maguire a costat-o pe Manchester United 93 de milioane, eu cât să cer pe Koulibaly? 250 de milioane?” spunea de Laurentiis vara trecută, după ce Manchester United plătise o sumă imensă în schimbul fundașului central englez Harry Maguire.

Cu toate acestea, pandemia de COVID-19 i-ar putea da planurile peste cap președintelui clubului napoletan. Conform sursei menționate, acesta l-ar putea lăsa pe Koulibaly să plece în schimbul sumei de 80 de milioane de euro.

Newcastle are planuri mari » Prințul Mohammed bin Salman, pe urmele fundașului de 150 de milioane de euro din Serie A
Kalidou Koulibaly // sursă foto: Guliver/gettyimages

56 de milioane de euroeste cota de piață a lui Koulibaly, potrivit Transfermarkt

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre Premier League:

Scandal uriaș în Premier League » Moise Kean a dat party în carantină, cu dansatoare la bară!

Premier League nu va mai fi la fel! Schimbare MAJORĂ de regulament de joc pentru finalul sezonului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  29 Aprilie 2020, 19:56

Foarte trist că petro-dolarii pătrund tot mai mult in fotbalul mondial si in mod exceptional acest individ controversat care si-a permis sa execute un ziarist intr-o ambasadă. Ce credibilitate poate să aibă un asemenea personaj care poate sa influențeze un meci din afara stadionului? Dar se pare ca englezii dupa ce si-au instrăinat majoritatea firmelor de automobile, acum vind cluburile de fotbal de traditie. Şi asta in contextul in care propietarul Mike Ashley este un super potent finantator, miliardar fiind.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează