INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Newcastle l-a angajat pe „Messi al avocaților” și dă în judecată Premier League, după ce vânzarea către șeici a fost respinsă

Mike Ashley, patronul lui Newcastle, a angajat o firmă celebră de avocatură din New York pentru a da în judecată Premier League.
Mike Ashley, patronul lui Newcastle, a angajat o firmă celebră de avocatură din New York pentru a da în judecată Premier League.

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 14:05 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 16:31

Mike Ashley, patronul lui Newcastle, a angajat o firmă celebră de avocatură pentru a da în judecată Premier League. 

Mike Ashley nu acceptă că Premier League a respins vânzarea lui Newcastle către Fondul de Investiții Publice al Arabiei Saudite, controlat de prințul Mohammed bin Salma. Tranzacția s-ar fi situat în jurul sumei de 300 de milioane de lire sterline. Miliardarul britanic va cere daune din parte Ligii Engleze și speră ca afacerea să primească din nou „undă verde”. 

1,4 trilioane de dolarieste cifra astronomică la care e evaluată averea familiei regale a prințului moștenitor Mohammed bin Salman

Newcastle dă în judecată Premier League

Conducătorii fotbalului englez nu au acceptat implicarea miliardarilor arabi. Au motivat refuzul acuzându-i de încălcare a drepturilor omului și de piratarea meciurilor din Premier League în Arabia Saudită.  

Conducerea lui Newcastle consideră măsura una abuzivă, discreționară, și a apelat la Nick de Marco, numit de presa din Marea Britanie „Lionel Messi al regulamentelor sportive”, și la Shaheed Fatima, avocată cu precese celebre la activ. De Marco îi reprezintă, printre alții, și pe Tyson Fury, Harry Kane sau Peter Beardsley. 

Casa de avocatură pe care o reprezintă cei doi a fost parte și în procesul prin care Manchester City și-a recâștigat dreptul de a participa în ediția următoare a Ligii Campionilor. 

Newcastle și Mike Ashley sunt reprezentați într-o dispută cu Premier League, în cazul respingerii preluării clubului de PCP Capital Partener, Reuben Brothers și Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite
- Comunicatul casei de avocatură Blackstone Chambers

2007e anul în care Mike Ashley a preluat clubul Newcastle

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier League: 

LIVERPOOL - LEEDS 4-3. VIDEO+FOTO Liverpool, start spectaculos în Premier League: victorie obținută în minutul 88, după un meci cu 7 goluri!

FOTO Jose Mourinho, bătut acasă în etapa inaugurală din Premier League!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează