INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Fază incredibilă în Premier League » S-a făcut de râs la executarea penalty-ului inventat și arbitrul i-a anulat golul!

Un penalty dictat ușor pentru londonezi în minutul 70, la scorul de 0-0, a fost irosit de golgeterul Aleksandar Mitrovic (28 de ani). +3   FOTO
Un penalty dictat ușor pentru londonezi în minutul 70, la scorul de 0-0, a fost irosit de golgeterul Aleksandar Mitrovic (28 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 17:54 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 18:02

Meciul dintre Newcastle și Fulham (1-0) revelațiile sezonului din Premier League, a produs o fază rar întâlnită în fotbalul profesionist. Un penalty dictat ușor pentru londonezi în minutul 70, la scorul de 0-0, a fost irosit într-un mod caraghios de golgeterul oaspeților, sârbul Aleksandar Mitrovic (28 de ani).

Implicată în lupta pentru locurile de Liga Campionilor, Newcastle a controlat autoritar disputa cu nou-promovata Fulham, ocupanta locului 6 într-o ierarhie live.

Fază neverosimilă în Newcastle - Fulham: cum a irosit Mitrovic un penalty

În minutul 64, Bobby De Cordova-Reid a căzut la limita careului de 16 metri, după un duel pentru minge cu Kieran Trippier. Arbitrul înfruntării a mers la VAR pentru a analiza faza. Surprinzător, nu a observat că prima infracțiune a fost comisă de fotbalistul Fulham, o talpă evidentă pe piciorul lui Trippier.

Fază incredibilă în Premier League » S-a făcut de râs la executarea penalty-ului inventat și arbitrul i-a anulat golul!
Trippier, călcat evident

Mitrovic, golgeterul lui Fulham, și-a asumat executarea loviturii de pedeapsă. Sârbul a alunecat în momentul elanului și a comis o gafă hilară. A alunecat în momentul execuției, a lovit cu dreptul, apoi mingea a atins și piciorul stâng înainte de a intra în plasă! 

Fotbaliștii lui Newcastle au observat gafa și i-au semnalat-o „centralului” Robert Jones. Oficialul a așteptat confirmarea din camera VAR, apoi a anulat reușita pentru că mingea a fost atinsă de două ori.

Newcastle a profitat și a obținut o victorie in-extremis. Alexander Isak, vârful suedez adus de la Sociedad, a marcat în minutul 89 cu o lovitură de cap.

Clasamentul actualizat din Premier League

Programul și rezultatele etapei cu numărul 20 din Premier League

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ce veste pentru CFR Cluj! Ciro Immobile, golgheterul și căpitanul lui Lazio, s-a „rupt” cu o lună înainte de meciul din Conference League

VIDEO Liverpool, dezastru! Cel mai rău moment cu Klopp! A pierdut mai multe puncte decât în tot sezonul trecut!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  15 Ianuarie 2023, 18:57
Postat de sadiku_is_back pe 15 Ianuarie 2023, 18:17

Cum bah s-a facut de ras ??? Daca a alunecat ??? De ras s-au facut saivanezii din berceni ...cu pogonezii din polonia !! A luat un hectar !!

Nu ai cum sa-ti dai seama,pentru ca n-ai minte!

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  15 Ianuarie 2023, 18:17

Cum bah s-a facut de ras ??? Daca a alunecat ??? De ras s-au facut saivanezii din berceni ...cu pogonezii din polonia !! A luat un hectar !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează