INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE - MANCHESTER CITY 2-1

NEWCASTLE - MANCHESTER CITY 2-1 // Șoc de proporții în Premier League: City e întoarsă după pauză cu Newcastle, iar Liverpool poate face pasul decisiv spre titlu

Matt Richie înscrie din penalty și aduce victoria lui Newcastle cu Manchester City, 2-1 // FOTO: Guliver/Getty Images
Matt Richie înscrie din penalty și aduce victoria lui Newcastle cu Manchester City, 2-1 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 00:31

NEWCASTLE - MANCHESTER CITY 2-1 // Manchester City a piedut într-o manieră greu de crezut pe terenul lui Newcastle, 1-2, după ce la pauză echipa lui Guardiola conducea cu 1-0. Înfrângerea „cetățenilor” poate conta enorm în lupta la titlu din Premier League.

Manchester City venea după o serie impresionantă de 7 victorii consecutive în toate competițiile, în care reușise să înscrie nu mai puțin de 30 de goluri!

Debutul meciului de pe St. James Park părea că o să confirme trendul din ultima lună: Aguero a deschis scorul după doar un minut, după pasa lui David Silva, debutul perfect de meci pentru formația lui Guardiola.

City a dominat complet prima repriză și a mai avut câteva ocazii de a înscrie, însă a intrat la pauză cu avantajul unui singur gol.

Scenariul la care nu se gândea nici cel mai pesimist fan s-a materializat în repriza secundă. Newcastle, echipa care avea 8 înfrângeri în precedentele 11 meciuri jucate pe teren propriu în campionat, a reușit un come-back fabulos.

Echipa lui Rafa Benitez a egalat în minutul 66, Rondon reușind să înscrie cu un șut din interiorul careului după o fază confuză petrecută în careul lui City.

Nebunia s-a declanșat pe St. James Park în minutul 80. Fernandinho a fost imprudent în careu, iar Matt Richie a înscris cu emoții din penalty, aducând o victorie total nesperată pentru „coțofene”.

Manchester City, în mare pericol în lupta cu Liverpool

Înfrângerea cu Newcastle poate avea repercusiuni grave în lupta la titlu din Premier League: dacă Liverpool câștigă azi cu Leicester, „cormoranii” refac avantajul de 7 puncte, unul ce s-ar putea dovedi decisiv pentru echipa lui Jurgen Klopp.

Vezi și: FOTO Gest superb al „tunarilor” pentru Emiliano Sala înainte de Arsenal - Cardiff + transfer de la Barcelona anunţat în ziua meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Ianuarie 2019, 06:07
Postat de peluza pe 30 Ianuarie 2019, 03:28

Guardiola asta impresioneaza mai mult prin joc, decat prin rezultate! Da' in campionat se descurca uneori, ca nu e asa branza, ar fi foarte potrivit pentru PSG poate acolo ar avea mai multa liniste sa se concentreze pe cupe.

asa e. cum a avut la Bayern ?! Pep o sa demonstreze ca e antrenor cand o sa faca o treaba buna si la o echipa mai mica. acolo poti spune ca face si el diferenta. sa iei campionatul cu Bayern si City sunt lucruri pe care orice antrenor le realizeaza. ma intreb daca Newcastle cu Pep ar fi batut pe City cu Rafa Benitez antrenor. nu-mi prea vina a crede.

peluza
peluza  •  30 Ianuarie 2019, 03:28

Guardiola asta impresioneaza mai mult prin joc, decat prin rezultate! Da' in campionat se descurca uneori, ca nu e asa branza, ar fi foarte potrivit pentru PSG poate acolo ar avea mai multa liniste sa se concentreze pe cupe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează