INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Lovitura pe care ar putea-o primi Ianis Hagi, după preluarea lui Newcastle de arabi: „E intrigat”

Steven Gerrard (41 de ani), antrenorul lui Ianis Hagi (22 de ani) la Rangers, este tentat de noul proiect.
Steven Gerrard (41 de ani), antrenorul lui Ianis Hagi (22 de ani) la Rangers, este tentat de noul proiect.

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 octombrie 2021 18:25 / Actualizat vineri, 08 octombrie 2021 18:55

Newcastle s-a transformat peste noapte într-o destinație atractivă, după preluarea de către Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite. Steven Gerrard (41 de ani), antrenorul lui Ianis Hagi (22 de ani) la Rangers, este tentat de noul proiect. 

Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite a devenit proprietarul clubului Newcastle, plătind 415 milioane de dolari. E cel mai bogat patron din fotbal, dar și cel mai controversat. În umbră stă Mohammed bin Salman, prințul moștenitor saudit. 

Cu bani mulți la dispoziție și cu ambiții mari, de revenire în Liga Campionilor, Newcastle începe reconstrucția. Primul pas ar fi demiterea antrenorului Steve Bruce (60 de ani), cel care a dus echipa pe penultimul loc în Premier League. 

Steven Gerrard, tentat de proiectul de la Newcastle

Jurnaliștii britanici de la Daily Mail susțin că noii șefi ai lui Newcastle îl vor pe Steven Gerrard, iar afacerea nu este imposibilă. Antrenorul lui Rangers ar fi transmis că este „intrigat” de lucrurile care se întâmplă acolo. Celălalt nume menționat este al lui Brendan Rogers, în prezent la Leicester.

Și casele de pariuri îl dau pe Steven Gerrard printre favoriți, la egalitate cu Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, și cu Antonio Conte. Cei trei au o cotă de 6,00. În fruntea listei este Eddie Howe, fostul manager al lui Bournemouth.

Keylor Navas, dorit de Newcastle

Keylor Navas are contract cu PSG până în 2024, dar concurența acerbă cu Gianluigi Donnarumma ar putea schimba situația. Newcastle vrea să forțeze mutarea încă din această iarnă, informează The Sun. Ar fi prima aventură în Premier League pentru portarul din Costa Rica. Acesta are în palmares 3 trofee ale Ligii Campionilor, toate cu Real Madrid.

O altă mutare pe care Newcastle o pregătește pentru această iarnă este cea a lui Ousmane Dembele. Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite vrea să profite de problemele financiare de la Barcelona.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Începe revoluția la Newcastle! Un star de la PSG, primul transfer pe lista prințului Bin Salman

Proteste masive după cumpărarea lui Newcastle: „Criminalii își spală reputația și murdăresc sportul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  08 Octombrie 2021, 21:25
Postat de ciprianbirtea pe 08 Octombrie 2021, 21:23

Că ar pleca Steven Gerrard de la Rangers.

Și ar veni alt antrenor care ar putea să-l pună pe "prințișor" să lustruiască banca de rezerve.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  08 Octombrie 2021, 21:23
Postat de michael pe 08 Octombrie 2021, 20:58

Bun, și care este lovitura pe care ar primi-o ”puiu de rege”, prin plecarea antrenorului??

Că ar pleca Steven Gerrard de la Rangers.

michael
michael  •  08 Octombrie 2021, 20:58

Bun, și care este lovitura pe care ar primi-o ”puiu de rege”, prin plecarea antrenorului??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează