INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Neymar la Barcelona și Paul Pogba la Real Madrid + mesaj enigmatic postat de Kylian Mbappé: „În curând!”

Neymar // FOTO: Reuters
Neymar // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 09:24

Neymar la Barcelona și Paul Pogba la Real Madrid ar fi transferurile verii. Pe listă este și Kylian Mbappe, starul lui PSG. 

Declarațiile neașteptate din ultimele zile ar putea declanșa mutări spectaculoase pe piața transferurilor.

Se anunță o vară fierbinte în mercato, cu transferuri-rachetă și ca importanță, și ca sume, transferuri care vor mișca din nou ierarhiile în fotbalul european.

„Dacă nu sunt de acord, ciao!”

Declarațiile din ultimele zile, neașteptate, tăioase, dau naștere la multe speculații. Două mari mutări încep să se vadă tot mai clar la orizont. Iar al treilea nu este foarte departe.

Primul pe această listă scurtă este Neymar. Mesajul dur transmis de Nasser al-Khelaïfi, președintele lui PSG, din France Football - „Jucătorii trebuie să-și asume responsabilitățile. Ei nu sunt aici doar pentru a-și face toate plăcerile. Dacă nu sunt de acord, atunci ușa e deschisă. Ciao! Nu mai vreau să aibă comportamente de staruri„-, îl vizează în primul rând pe brazilian.

Pini Zahavi, impresarul lui Neymar, a pornit tratativele cu Barcelona

Tot ce s-a întâmplat în acest sfârșit de sezon, conflictele cu unii coechipieri, palma dată unui spectator care îl provocase în tribună după finala Cupei Franței, acuzațiile de viol și a treia accidentare gravă la piciorul drept, toate îl indică pe atacantul brazilian Neymar, 27 de ani, drept principalul vizat de avertismentul lui al-Khelaïfi. 

Potrivit L'Équipe, și el vrea să se despartă de Paris. Iar cel mai influent agent, israelianul Pini Zahavi, care a intermediat transferul atacantului paulista (27 de ani) pe „Parc des Princes” în 2017, pentru 222 de milioane de euro, ar fi pornit lansat tratativele pentru întoarcerea celui mai scump fotbalist la Barcelona.

Cotidianul francez susține că, dacă apare o ofertă tentantă, de peste 200 de milioane, PSG nu se va opune revenirii lui Neymar la Barcelona. 

180.000.000 €valorează momentan Neymar, la fel ca în ianuarie 2018

Paul pogba pe „Bernabéu” înainte de 1 iulie?

Dacă revenirea lui Neymar pe „Camp Nou” este foarte dificilă, cea mai dificilă, Paul Pogba pare mult mai aproape de a-și atinge ținta acestei veri. „Poate că, după trei ani la Manchester, a venit momentul să plec. Ar fi timpul pentru o nouă provocare în cariera mea”, a declarat campionul mondial francez într-un interviu din The Guardian. 

Zinedine Zidane îl așteaptă la Real. Marca scrie că antrenorul speră ca tranzacția să se realizeze înainte de 1 iulie, data reunirii la Manchester United.

Și mijlocașul în vârstă de 26 de ani ar mai avea o săptămână de vacanță înainte să înceapă pregătirea la Madrid, pe 8 iulie.  Rămâne de stabilit suma de transfer, care nu va fi mai mică de 150 de milioane de euro.

100.000.000 €de milioane de euro este cota lui Paul Pogba, cea mai mare a carierei

„Îl vrem pe Mbappé!”

Mai rămâne un nume sub semnul întrebării. Kylian Mbappé. Înapoi la Paris. Luna trecută, KM7 spunea: „Simt că este timpul pentru o responsabilitate mai mare. Sper că va fi alături de PSG. Sau poate în altă parte, cu un proiect nou”. Era foarte serios. 

Conducerea clubului roș-albastru reacționa imediat, negând orice plan al unei despărțiri de copilul teribil parizian. Dar acum, după declarația președintelui în France Football, Mbappé a postat un mesaj misterios pe Instastory: „Soon”. În curând. Și o mulțime de ochi curioși. 

Pe 13 iunie, în momentul prezentării lui Eden Hazard, fanii lui Real au scandat: „Îl vrem pe Mbappé!”. Și Zidane l-ar vrea pe Kylian. Însă ar putea fi prea mult într-o singură vară chiar și pentru „Casa Albă”. 

200.000.000 €este cota lui Kylian Mbappé, potrivit transfermarkt.de
180 de milioane de euro valorează momentan Neymar, la fel ca în ianuarie 2018

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
143731175974645
Gelu Cristean  •  17 Iunie 2019, 12:49

1/2 pune o palariuta, picioarele in apa rece si apa din belsug, te afecteaza rau canicula

132189940937580
Cristian Anaucesei  •  17 Iunie 2019, 12:01

Pogba la club..a si avut realizari mari in cei 3 ani..are nevoie de provocari noi..

poli_4_ever
poli_4_ever  •  17 Iunie 2019, 11:48

Jumatate, Un Sfert, Trei Sferturi si ceilalti ambalatori de peste ii trasfera pe Neymar si Mbappe de vreo 2 ani :))) Spor sa aveti *** si la pseudo- transferuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close