INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Neymar aproape de Real Madrid! Clauza secretă care face posibil transferul galactic » Spaniolii îl cumpără la preț redus

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 09:24

Brazilianul Neymar (27 de ani) poate ajunge la Real Madrid în vara lui 2020, în schimbul sumei de 170 de milioane de euro. 

Ultimele evenimente din Franța amplifică zvonurile plecării lui Neymar de la PSG. Încă un sezon ratat în Liga Campionilor, finala de Cupă pierdută cu Rennes, dar mai ales incidentul în care brazilianul a lovit un fan adversar în tribune par să fi șubrezit relația dintre cel mai scump transfer din istorie și șefii clubului parizian. 

Real Madrid, formație care nu și-a ascuns nicio clipă intenția de a-l transfera, poate profita de o clauză ascunsă din contractul lui Neymar cu PSG. Deși înțelegerea expiră abia în 2022, presa spaniolă anunță că brazilianul are o clauză de reziliere de 170 de milioane de euro care poate fi activată începând cu vara lui 2020. 

PSG spera să facă profit la vânzarea lui Neymar, dar ar ieși în pierdere cu 52 de milioane, după ce în urmă cu doi ani a plătit 222 de milioane pentru a-l transfera pe atacantul brazilian de la Barcelona.

„Real Madrid e unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Orice jucător ar fi fericit să joace acolo. Momentan sunt fericit la Paris, dar cine știe ce îmi rezervă viitorul”Neymar, în urmă cu o lună

50 de goluria marcat Neymar în 56 de meciuri disputate pentru PSG

Vezi și: 

Jurgen Klopp a oferit primele detalii despre starea lui Mo Salah » Joacă sau nu egipteanul cu Barcelona în Liga Campionilor?

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  05 Mai 2019, 18:16

Lui Neymar ii trebuie o lectie usturatoare. E in stare PSG-ul sa i-o ofere?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează