INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA - URUGUAY 4-1

VIDEO Neymar 70 » Cum s-a transformat starul brazilian de la „idiot” la „liderul așteptat” în numai 4 zile!

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 11:51 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 16:17

Neymar, 29 de ani, decarul brazilian are acum 70 de goluri la Seleção, după un meci în care a fost decisiv la toate cele patru reușite ale naționalei auriverde. Brazilia a învins Uruguay în preliminariile CM 2022, scor 4-1. 

Pe 10 octombrie, după 0-0 în Columbia, la Barranquilla, cel mai cunoscut comentator brazilian l-a jignit pe Neymar crezând că are microfonul închis. În timp ce un reporter spunea că decarul a fost singurul care nu și-a salutat nici colegii, nici adversarii la sfârșitul meciului, plecând direct la vestiare, s-a auzit vocea lui Galvão Bueno: „Idiotul”.

Tatăl lui Neymar: „Nu e idiot. E un erou”

Tatăl lui Neymar a reacționat pe rețelele de socializare: „Mascat, alintat, fals și acum idiot. Primele trei nu ne afectează, poate că tăcerea e cel mai bun răspuns. Dar idiot? Nu! El este un eroul. Un erou fără minciuni, fără scurtături lașe, fără trișare. Mergi înainte, fiule! Sunt mândru de tine”.

Neymar i-a răspuns lui Galvão Bueno pe teren, joi, la Manaus. Acest 4-1 cu Uruguay e datorită lui. A deschis scorul după ce a driblat și portarul, a fost decisiv la 2-0, mingea lui respinsă de Muslera fiind reluată în plasă de Raphinha, și a oferit assisturi pentru 3-0 și 4-1.

121de goluri a influențat Neymar la naționala Braziliei: 70 de reușite, 51 de assisturi

Neymar, încă opt goluri și îl întrece pe Pelé

Chiar același Bueno Galvão l-a lăudat: „El este liderul așteptat. O performanță splendidă”. A fost al 70-lea gol marcat de Neymar la naționala auriverde. Încă opt și îl va întrece pe Pelé, care are 77 de goluri marcate pentru Brazilia. Va fi cel mai prolific jucător din istoria Seleção.

115meciuri a jucat decarul în vârstă de 29 de ani la selecționata auriverde (din 2010)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Messi a răbufnit după victoria la limită cu Peru: „O face intenționat!” » Ce l-a enervat pe starul lui PSG

Brazilia e ca și calificată la CM 2022! Neymar și Raphinha, show cu Uruguay + Cu Messi integralist, Argentina a tremurat cu Peru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alexutu7
alexutu7  •  15 Octombrie 2021, 15:24

Se vede că autorul nu stăpânește prea bine anumite noțiuni... Pelé 78 vs Neymar 70. Carevasăzică, încă 8 goluri marcate de actualul decar al Seleçao ar reuși doar să îl EGALEZE pe poate cel mai bun fotbalist din istorie. Cea mai primară formă de aritmetică ne indică faptul că e nevoie de 9 goluri pentru a-l ÎNTRECE...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează