INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar, contract terminat brusc cu Nike, după 15 ani de colaborare! Motivul misterios bănuit

Neymar la PSG, foto: Guliver/gettyimages +49   FOTO
Neymar la PSG, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2020 10:13 / Actualizat duminica, 30 august 2020 10:34

Gigantul american Nike a anunțat sâmbătă încetarea bruscă a colaborării cu brazilianul Neymar, de la PSG. De luni, „Neymar Jr. nu va mai fi jucătorul Nike”, a explicat compania americană. 

Nike nu a dezvăluit de ce a ales să rupă subit contractul cu Neymar. Cele două părți colaborau de 15 ani. Neymar a fost sponsorizat de Nike de când avea doar 13 ani și activa pentru loturile de tineret ale lui Santos. În 2011, brazilianul reînnoise înțelegerea cu Nike până în 2022, notează Marca. 

Conform portalului UOL, încetarea contractului s-a produs din cauză că Neymar, 28 de ani, nu e de acord cu „noile valori” promovate de Nike. În același timp, unele articole vorbesc despre faptul că Neymar ar fi interesat să semneze cu Puma. 

Finalist de Champions League în acest sezon alături de PSG, Neymar se află momentan în Ibiza acolo unde își petrece vacanța. Brazilianul a ținut capul de afiș după finala pierdută cu Bayern, când și-a prezentat noua iubită, pe Natalia Barulich. 

Natalia Barulich
Natalia Barulich (foto: Instagram)
Natalia Barulich (foto: Instagram)
Natalia Barulich (foto: Instagram)
Natalia Barulich (foto: Instagram)
+45 FOTO

Citește și alte știri din Ligue 1: 

FOTO Neymar a oferit imaginea sezonului: în lacrimi, s-a oprit să atingă trofeul UEFA Champions League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează