INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RENNES - PSG 1-0

Neymar, găsit vinovat după înfrângerea lui PSG: „Acum ne dăm seama că este cel mai mare eșec din istoria fotbalului?”

Neymar // FOTO: Imago
Neymar // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 16:43 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 18:34

PSG, cu Neymar și Messi pe teren, a pierdut cu Rennes, 0-1, într-un meci din etapa a 19-a din Ligue 1. La final, brazilianul a fost cel mai criticat jucător.

După meci, brazilianul de 30 de ani din ofensiva lui PSG a fost extrem de criticat pentru prestația sa.

Apariție rară cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată femeia alături de care este de 30 de ani
APARIȚIE
Apariție rară cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată femeia alături de care este de 30 de ani

Neymar, criticat după Rennes - PSG: „Cel mai mare eșec din istoria fotbalului”

Deși a avut un început de sezon, cu 15 goluri și 13 pase de gol în 22 de meciuri, Neymar a jucat slab după Campionatul Mondial.

Pentru meciul cu Rennes, francezii de la  L’Equipe l-au notat cu 3. 

„La fel ca în meciul cu Angers, Neymar a coborât prea mult pentru a primi baloanele. A încercat să fie decisiv prin acțiuni individuale, dar a pierdut de multe ori mingea, în zone periculoase. Aproape niciodată nu a creat pericol la poarta lui Rennes. E prestație alarmantă, cu o lună înainte de meciul cu Bayern”, a scris  L’Équipe.

Mai dur a fost Daniel Riolo. Jurnalistul de la RMC Sport l-a criticat pe Neymar, jucător cumpărat pentru 222 de milioane de euro, în 2017, de la Barcelona.

„Acum ne dăm seama că Neymar este cel mai eșec din istoria fotbalului, având în vedere suma de transfer și salariul? Nu îmi vine în minte un eșec mai mare, având în vedere costul. Este oribil!”, a spus Daniel Riolo, citat de As.

75.000.000 de euroe cota lui Neymar, potrivit transfermarkt

Extrema braziliană are 167 de meciuri la PSG, în care a reușit 115 goluri și 73 de pase de gol. În Franța, Neymar are 4 titluri de campion, 3 Cupe ale Franțe, 2 cupe al Ligii Franței și 4 Supercupe.

VIDEO Rezumatul meciului Rennes - PSG 

Citește și:

Spaimă la FC Sevilla! Echipa la retrogradare, iar jucătorii au fost amenințați cu moartea de ultrași

Rinat Ahmetov donează o parte din banii primiți din vânzarea lui Mykhailo Mudryk la Chelsea: „Pentru soldații ucraineni”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mishu_74
mishu_74  •  16 Ianuarie 2023, 23:21
Postat de cobra pe 16 Ianuarie 2023, 20:00

Mulți m-au înjurat cand am spus ca Neymar are un joc de curtea scolii. 70% din incercarile din incercarile de a dribla esueaza!

inseamna ca tu l-ai descoperit pe Neymar doar de 1-2 ani. totusi, ai si o statistica care sa demonstreze procentul ala, sau trebuie sa te credem pe cuvant?

ricaventurianu
ricaventurianu  •  16 Ianuarie 2023, 22:27

Are dreptate unu de mai jos. Primul zero a acestui meci a fost goat - cea mai tare capra. A fost zero barat. Noroc cu Mbappe. PSG fara Mbappe este exact cum este echipa Frantei fara Mbappe: zero absolut.

Marba1948
Marba1948  •  16 Ianuarie 2023, 21:04

Nu inteleg! A fost Messi in teren, considerat de unii cel mai mare fotbalist din toate timpurile! Pai tot Neymar e de vina mereu? Messi e pomenit doar la victorii, chiar daca mai si pierde meciuri? Parca nu e corect!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează