INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Neymar forţează transferul cu articolul 17 » „FIFA va stabili preţul la vară”

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 11:48

Neymar (27 de ani) şi-a pus avocaţii să studieze planul evadării din „închisoarea de aur”. Mundo Deportivo susţine că ar putea pleca pentru 170 de milioane de euro în 2020, după trei ani fără alt contract la PSG. 

Neymar n-a pierdut decât încă o bătălie, nu şi războiul, în tentativa disperată de a scăpa din „închisoarea de aur„ de la Paris. Deşi are o clauză de reziliere şi şeicii au făcut orice pentru a-i bloca revenirea la Barcelona, brazilianul nu dezarmează şi joacă agresiv. Plănuieşte să plece vara viitoare şi să facă uz de celebrul articol 17 din regulamentul FIFA privind Statutul şi Transferul Jucătorilor, cerând ruperea unilaterală a contractului!

Atât e şi clauza la anul

Mundo Deportivo a dezvăluit că atacantul şi-a pus avocaţii la treabă şi că aceştia ar fi calculat deja că suma pe care forul mondial o va stabili pentru transfer va fi de 170 de milioane de euro, cât e şi clauza secretă din acordul lui valabilă în 2020. 

După modelul Webster şi Matuzalem, de-acum un deceniu, Neymar poate pleca pentru o cauză justă dacă are deja trei sezoane la o echipă şi ultimul contract semnat a fost înainte de 28 de ani, fără ca actualul ori viitorul club să fie sancţionate. Ieşind din perioada protejată, el poate notifica PSG în 15 zile de la ultimul meci oficial al stagiunii, iar preţul mutării se va stabili la comisiile FIFA şi, ulterior la TAS. 

222 de milioane de euroa plătit PSG pentru a-l cumpăra pe Neymar de la Barcelona în vara lui 2017. Mai are contract până în 2022

VEZI ȘI:

Starurile nemților au luat-o razna! Christoph Metzelder e suspectat de pornografie infantilă, iar Jerome Boateng, anchetat pentru agresarea fostei iubite

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează