INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Neymar, înapoi la Barcelona? „ Am vorbit cu el, regretă cel mai mult transferul la PSG”

Neymar
Neymar

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 13:20

Adriano Correia, 34 de ani, fost fotbalist la Barcelona, în prezent la Beșiktaș, a vorbit despre perioada petrecută în tricoul blaugrana și despre Neymar.

„Barcelona e favorită în toate competițiile și cred că are mari șanse să facă tripla anul ăsta. Transferul la Barça a fost unul dintre cele mai importante momente din cariera mea, am fost binecuvântat, recunosc”.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Adriano a vorbit și despre Neymar și despre eventualitatea ca acesta să revină la echipa lui Ernesto Valverde: „Am vorbit cu Neymar în urmă cu 3 săptămâni. Toți cei care am jucat la Barcelona și am plecat de acolo regretăm despărțirea. Cred că Neymar regretă cel mai mult”, a spus jucătorul lui Beșiktaș în emisiunea El Larguero.

Adriano a fost transferat de Barcelona de la Sevilla, în 2010. A rămas la clubul catalan până în 2016, când a plecat la Beșiktaș.

Trofeele lui Adriano la Barcelona

  • 4 titluri de campion al Spaniei
  • 3 Cupe ale Regelui
  • 3 Supercupe ale Spaniei
  • 2 Ligi ale Campionilor
  • 2 Supercupe UEFA
  • 2 Mondiale ale cluburilor

Citește și:

BARCELONA - ATLETICO // Misiune imposibilă! Nimeni n-a reușit asta în La Liga împotriva Barcelonei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  07 Aprilie 2019, 02:44

pseudo jurnalistii lui peste prajit. anuntati in titlu cum ca ala zice Neymar i-a zis lui ca regreta, apoi in articol ala zice clar ca el CREDE ca Neymar ar regreta. Bah, voi chiar v-ati pierdut si ultima urma de deontologie profesionala?...oh, stati, de fapt voi n-aveti de unde sa cunoasteti deontologia profesionala, ca nu e profesie ceea ce faceti voi. scuzele mele, m-am pripit :))) de fapt e f trist doar ca nu va dati seama....

bazinga
bazinga  •  06 Aprilie 2019, 14:03

Petarde de doi bani!Presa sportiva din Spania e mult mai *** decat a noastra si lanseaza petarde la foc automat!E cea mai putin credibila din lume!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează