INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neymar, interzis pe Twitch dintr-un motiv incredibil » Ce i-a făcut unui coechipier

Neymar // foto: Guliver/gettyimages
Neymar // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 11:34 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 13:10

Neymar (28 de ani), vedeta lui PSG, a primit o lovitură în mediul online, fiind interzis temporar pe platforma de streaming Twitch.

În urmă cu câteva zile, brazilianul a primit o interdicție temporară pe Twitch. Motivul nu a fost anunțat oficial, dar totul indică spre o gafă comisă de Neymar de curând.

Luna trecută, Neymar i-a dezvăluit accidental numărul de telefon lui Richarlison, coleg în echipa națională a Braziliei. Jucătorul lui PSG se filma în timp ce juca Counter Strike, moment în care a filmat ecranul telefonului său, pe care era afișat numărul de telefon al lui Richarlison.

Platforma interzice dezvăluirea unor astfel de informații personale, așa că a decis să îl interzică temporar pe Neymar, în ciuda faptului că fotbalistul lui Everton a privit totul ca pe o glumă.

Richarlison a dezvăluit că în doar 5 minute după ce Neymar i-a arătat numărul, a primit 10.000 de mesaje - mai multe detalii AICI.

VIDEO. Neymar, spectaculos la PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona, gafă uluitoare a conducerii » A calculat greșit impozitele pentru Neymar și a plătit cu 10 milioane mai mult! Acum îi cere banii înapoi jucătorului!

„Ansu Fati de Brazilia” a pus marile cluburi ale Europei pe jar » Cine este jucătorul urmărit de Barcelona, Real Madrid și AC Milan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează