INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Neymar înapoi la Barcelona? Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei, a dat noi declarații

Neymar, alături de Messi // Foto: Getty
Neymar, alături de Messi // Foto: Getty

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 10:46

Josep Maria Bartomeu (57 de ani), președintele Barcelonei, a vorbit în cadrul unei ședințe despre posibila întoarcerea lui Neymar (28 de ani), situația actuală a lui Coutinho (27 de ani) și a clubului catalan, dar și despre conflictul dintre Leo Messi (32 de ani) și directorul sportiv, Eric Abidal (40 de ani). 

Despre transferul lui Neymar înapoi la Barcelona s-a vorbit mai tot timpul, însă Bartomeu a lăsat loc de interpretare în urma declarației sale: „Nu poți să știi niciodată ce o să se întâmple cu Neymar, dar nu este nimic planificat. Ne-am obișnuit cu problema Neymar, așa că așteptăm”.

Conflictul izbucnit între Leo Messi și Eric Abidal a fost deja rezolvat, iar căpitanul Barcelonei are toată susținerea clubului, de unde se va și retrage: „Messi are o echipă în spate, suntem toți responsabili”.

În ceea ce îl privește pe Coutinho, Bartomeu nu a oferit prea multe detalii. Întrebat dacă nemții de la Bayern Munchen îi vor achita clauza de cumpărare mijlocașului brazilian, președintele a răspuns scurt: „Nu mi-au spus nimic despre Coutinho".

Bartomeu îi asigură pe fani că Barcelona a trecut peste momentele grele din Liga Campionilor, din ultimii ani. „În ultimii 3 ani în Champions League au fost așteptări. Cu o echipă grozavă, pot exista înfrângeri dureroase, chiar dacă ne-am întărit cu oameni puternici, precum De Jong (22 de ani) sau Griezmann (28 de ani). Am depășit în cele din urmă ceea ce s-a întâmplat pe Anfield, a fost făcut curat, dar a mai rămas puțin în amintire”, a concluzionat Bartomeu. 

VEZI ȘI:

CORONAVIRUS // 3 vedete ale lui Napoli, la coadă pentru aprovizionare » Italienii așteaptă în fața supermarketurilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează