INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Neymar la Barcelona nu mai e o utopie » Un jurnalist a divulgat revenirea starului pe Camp Nou: „Totul este gata”

Neymar // FOTO: Guliver/Getty Images
Neymar // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 08:54

Marcelo Bechler, jurnalistul brazilian care a anunțat transferul lui Neymar la PSG în 2017, crede că „totul este gata acum între Barcelona și jucător”. 

Întoarcerea lui Neymar la Barcelona nu e o utopie. După două sezoane la PSG, atacantul paulista chiar vrea să joace din nou cu Messi și Luis Suárez, iar tatăl său a demarat negocierile cu clubul catalan.

Un alt semn important este declarația jurnalistului brazilian Marcelo Bechler (Esporte Interativo), cel care a anunțat și transferul lui Neymar în 2017.

„Totul este gata acum între Barça și jucător. Simt mult optimism în jurul lui Neymar”, a divulgat acesta în timpul emisiunii El Partidazo, la postul de radio Cadena COPE, susținând că foarte curând va avea loc o întâlnire între Neymar Sr., avocatul fotbalistului și André Cury, omul de legătură al grupării blaugrana cu piața sud-americană.

„Ambele părți vor să vadă afacerea realizată, iar PSG vrea să scape de o problemă. Cred că Neymar va reveni pe Camp Nou în această vară”, a mai spus Bechler, care crede că "Neymar și-a plănuit întoarcerea. Există două moduri de a forța o despărțire: să câștigi Liga Campionilor sau să dinamitezi clubul, ceea ce el a reușit”.

105 goluria marcat Neymar în 186 de meciuri jucate pentru Barcelona în toate competițiile (4 sezoane)

51 de goluria adunat atacantul brazilian în două stagiuni în tricoul lui Paris Saint-Germain (58 de jocuri)

Vezi și: Neymar s-a săturat de PSG! Mesaj teribil pentru președinte: „Nu mai vreau să joc aici! Vreau la Barcelona”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
1945470302151331
Gigli Papastratos  •  02 Iulie 2019, 13:04

As avea doua intrebari de dat la ziar. Daca Barcelona il cumpara pe Ianis, ce nevoie mai are de Neymar? Si daca-l cumpara pe Ianis, le-or mai ramine bani de Neymar? :lol:

red77
red77  •  02 Iulie 2019, 09:24

Asta devine un coșmar. Și oricum vad ca unde ajunge el nu se câștigă nimic. Brazilia nimic psg iese devreme din liga barca cu el pa liga. Plus tot felul de mofturi. O vedeta de carton

Vezi toate comentariile (2)
Comentează