INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Neymar la Barcelona » O variantă uluitoare pentru transfer! Se face săptămâna viitoare?!

Neymar
Neymar

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2019 09:28

Brazilianul Neymar ar putea fi cedat de PSG împrumut cu opțiune de cumpărare, anunță cotidianul catalan Sport.

PSG a cucerit a 7-a Supercupă a Franței la rând, 2-1 cu Rennes, dar un jucător nu s-a bucurat nici de goluri, nici de victorie. Neymar nu și-a schimbat planul. Vrea să plece, și numai la Barcelona. Iar Parisul știe că ar fi o problemă prea mare să țină cu forța un star care are 37 de milioane de euro salariu anual brut.

Cotidianul catalan Sport evidențiază o variantă surprinzătoare. Cum Barcelona refuză să mai facă un transfer peste 100 de milioane în acest mercato, clubul francez l-ar putea ceda pe atacantul paulista împrumut în acest sezon, cu opțiune de cumpărare pentru vara viitoare. Când gruparea blaugrana se va apropia de suma cerută.

Afacerea ar urma să se încheie săptămâna viitoare.

Barça îl ia pe Junior Firpo: 25 de milioane

Înainte să se decidă cazul "Neymar", Barcelona rezolvă problema fundașului stânga. Are acord total cu Betis Sevilla pentru Junior Firpo, jucătorul spaniol în vârstă de 22 de ani născut în Republica Dominicană. Clubul catalan va plăti 18 milioane de euro sumă fixă, plus 7 milioane bonusuri.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
capiata_romaniei
capiata_romaniei  •  04 August 2019, 09:50

Neymar la FCSB?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează