INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar la Real Madrid?! Declarația brazilianului alimentează speculațiile

Neymar //FOTO: Guliver/GettyImages
Neymar //FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 14:39

Atacantul brazilan Neymar, 27 de ani, a alimentat speculaţiile privind transferul la Real Madrid, grupare care-l curtează intens și pe mijlocașul belgian al lui Chelsea, Eden Hazard, 28 de ani. „E un jucător ce face diferenţa şi-mi seamănă ca stil”, a spus brazilianul la Fox Sports.

A mai câştigat un titlu de campion, însă Neymar nu se simte foarte legat de PSG. Şi, de câte ori are ocazia, ţine să dea apă la moară celor care îl văd revenind în LaLiga.

Atacantul brazilian a aruncat, în interviul dat la Fox Sport, pastila: „Mi-ar plăcea să joc cu Hazard. E un jucător care face diferenţa şi îmi seamănă şi ca stil”, a declarat cel mai scump fotbalist din lume.

Eden Hazard a admis în repetate rânduri că-şi doreşte să ajungă la Real Madrid, iar noul antrenor Zinedine Zidane l-a pus pe belgianul de la Chelsea în fruntea listei de achiziţii pentru la vară.

„S-a exagerat cu carnavalul”

Neymar a răspuns criticilor primite pentru că s-a distrat la Carnavalui de la Río în timp ce colegii săi trăgeau să rămână în Ligă: „S-a exagerat, deja puteam să merg şi mă antrenam de două luni. Dar ceea ce mă doare mai tare e că foştii şi actualii jucători care mă acuză au făcut când erau în activitate lucruri mai rele ca mine. Eu m-am accidentat din nou forţând revenirea şi lumea m-a criticat pe nedrept”.

Brazilianul a mai spus că a rămas îndrăgostit de Barcelona şi că vobeşte des cu foştii colegi, dar „am plecat pentru că aveam nevoie de o nouă provocare, am simţit nevoia să înfrunt alte dificultăţi şi alegerea mea a fost cel mai dificil moment”. 

180.000.000 €valorează acum Neymar, 27 de ani,transferat cu 222 de milioane de euro în vara lui 2017

4 trofee a cucerit Neymar cu PSG, două titluri, Cupa şi Cupa Ligii Franţei. Are 48 de goluri şi 27 de assisturi în 54 de meciuri pentru parizieni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
grandetorito
grandetorito  •  26 Aprilie 2019, 16:53

Dragostea declarata pentru Barcelona alimenteaza speculatiile prvind o eventuala revenire la fost sa echipa, mai degraba decat la Real Madrid..."doar pentru ca ar juca cu Hazard in echipa" nu clarfica nimic... Hazard este jucatorul lui Chelsea, nu?! Inca!

1181489102022068
Oana Stanciu  •  26 Aprilie 2019, 16:22

Mare speranță, Neymar, a trecut de 27 de ani. Rămâne veșnică speranță, am vrut să zic circar! Le ia Mbappe fața la toți. Dacă nu i s-o sui și lui la cap vedetismul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează