INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neymar îl felicită pe Kylian Mbappe: „A ales bine să rămână la PSG” + 4 explicații pentru problemele lui Messi

Neymar, Messi și Mbappe // foto: Guliver/gettyimages
Neymar, Messi și Mbappe // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 14:10 / Actualizat luni, 30 mai 2022 14:37

Neymar jr. (30 de ani) îl felicită pe Kylian Mbappe (23) pentru decizia de a rămâne la PSG în loc să semneze cu Real Madrid. Totodată, brazilianul explică motivele din spatele unui prim sezon dezamăgitor al lui Lionel Messi (34) în capitala Franței.

Curtat insistent de Real Madrid, clubul pe care l-a susținut în copilărie, Kylian Mbappe a preferat să rămână la PSG, semnând un contract valabil până în 2025 cu campioana Franței.

Decizia lui Mbappe a fost întoarsă pe toate părțile, ultimul implicat în dezbatere fiind Neymar jr. Brazilianul din atacul lui PSG și-a felicitat coechipierul pentru decizia luată.

Neymar, după ce Kylian Mbappe a decis să rămână la PSG: „A făcut alegerea corectă”

„Mărturisesc că nu i-am știut decizia până în ultimul moment, am aflat cu o zi înainte să anunțe. Am fost foarte fericit că a decis să rămână. Cred că proiectul de la PSG este cel mai potrivit pentru cariera sa.

Este bine pentru el să mai rămână câțiva ani la PSG, să încerce să câștige o Ligă a Campionilor în țara sa, la echipa din orașul său natal. Așadar, eu cred că este alegerea corectă.

Poate că va dori să se răzgândească și să joace pentru o altă echipă în viitor, dar cred că decizia de a rămâne este cea corectă. Să ai jucători precum Kylian în echipă este foarte important”, a declarat Neymar pentru Canal+, citat de Mundo Deportivo.

Neymar, despre adaptarea lui Lionel Messi la PSG: „O mulțime de lucruri dăunătoare”

În cadrul aceluiași interviu, Neymar a găsit circumstanțe atenuante pentru evoluțiile dezamăgitoare ale lui Lionel Messi în primul său sezon la PSG.

Balonul de Aur a încheiat stagiunea cu 11 goluri și 14 pase decisive în 34 de meciuri.

„Leo a petrecut mulți ani la Barcelona. Este dificil să te adaptezi, să schimbi echipa și orașul. În plus, el a venit alături de familie, iar limba este diferită. Există o mulțime de lucruri confuze.

Mai este și stilul de joc al echipei, cu jucători care nu înțeleg cum joacă (n.r. - Messi). Toate aceste lucruri sunt dăunătoare.

Leo, Kylian și cu mine suntem judecați întotdeauna după evoluții, statistici, titluri câștigate. Ne cunoaștem responsabilitățile, încercăm să facem întotdeauna tot ceea ce putem”, a opinat Neymar.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Manchester United plusează pentru jucătorul Barcelonei: salariu mult peste cel primit de Cristiano Ronaldo!

UEFA a „șters” doi jucători de la Real Madrid de pe lista câștigătorilor Champions League » Motivul din spatele deciziei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează