INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar nu mai rezistă la PSG! Spaniolii dezvăluie ce planuri ar avea: "Sună constant la club și vine în vizită"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 25 decembrie 2018 16:55

După un an și jumătate la PSG, Neymar, 27 de ani, vrea să revină la Barcelona, acolo unde a avut cel mai bun randament.

Spaniolii de la AS scriu că "Neymar i-a cerut lui Moș Crăciun să-l transfere în vară la Barcelona". Potrivit unui conducător al clubului catalan, atacantul brazilian de 27 de ani este în contact cu cei de la echipa spaniolă și este dornic să revină.

"Dă telefoane în mod constant. Problema va fi să vorbim cu cei de la PSG, dacă ne va interesa transferul lui. Pentru vara lui 2019 nu există nicio clauză în contractul lui, dar pentru 2020 este trecută o clauză de 160 de milioane de euro.

Când vine la Barcelona, ceea ce se întâmplă frecvent, vine mereu la baza sportivă. Este păcat că a plecat. Aici avea totul, dar și-a forțat plecarea. Trebuie să vedem cum va reacționa restul conducerii", a spus un oficial al Barcelonei pentru AS.

Neymar a ajuns la Barcelona în 2013, de la Santos, și a plecat în 2017 pentru suma-record de 222 de milioane de euro. Pentru catalani, alături de care a câștigat două titluri și un Champions League, Neymar a jucat 186 de meciuri și a marcat 105 goluri.

180.000.000 €este cota lui Neymar pe transfermarkt

Citește și:

PSG e obligată să renunțe la Neymar sau Mbappe! Ce sumă trebuie să încaseze francezii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează