INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Neymar nu mai vrea să intre în cantonament cu PSG! „Cea mai frumoasă amintire din fotbal e acel 6-1 al Barçei cu PSG”

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2019 10:39

Neymar se întoarce luni la Paris, dar a postat și un filmuleț misterios în care apare chipul său alături de emblema Barcelonei.

Luni, cu o săptămână întârziere, Neymar va ajunge la Paris, dar nu pentru a relua pregătirea cu PSG. Ziariștii brazilieni susțin că atacantul în vârstă de 27 de ani, care i-a anunțat pe oficialii parizieni că intenționează să plece în această vară, nici nu mai vrea să plece în cantonament cu echipa sa. Așteaptă cu nerăbdare întoarcerea la Barcelona. Toate mesajele o dovedesc.

Chiar dacă „nu sunt sută la sută refăcut”, după leziunea suferită la ligamentele gleznei drepte înainte de Copa América, starul paulista a jucat la São Paulo în turneul de fotbal în 5 care-i poartă numele. Și, la sfârșit, a făcut o declarație care va aprinde și mai mult spiritele pe Parc des Princes:

„Cea mai frumoasă amintire din carieră e acel 6-1 al Barçei cu PSG. Toți deveniserăm nebuni în vestiar”.

Apoi, Neymar a postat un filmuleț ce limpezește și mai mult situația. Chipurile lui și tatălui său apar alături de emblema Barcelonei. Împreună cu un verset biblic: „Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere”. 

„Senzația trăită după al șaselea gol marcat de Barcelona împotriva lui PSG nu are comparație cu nimic altceva din cariera mea.

Recuperarea e bună, sunt aproape de sută la sută. Singurul lucru de care am nevoie în acest moment este să mă antrenez din nou”
Neymar, atacant PSG

375 de mii de €este amenda pe care Neymar o va primi la PSG pentru că a întârziat o săptămână la pregătire

Citește și:


Pogba sabotat de Mino Raiola » Manchester United cere 200 de milioane €, Juventus s-a retras din cursă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  14 Iulie 2019, 14:55

Asta dovedește ca nu are pic de caracter. Când a plecat de la Barca nu s-a gândit că plecând de acolo, nu faci decât sa cobori. S-a plâns ca stătea în umbra lui Messi, acum să stea în umbra lui Cavani.

bazinga
bazinga  •  14 Iulie 2019, 13:51

Nesimtit mai e si Neymar asta....Un penal fara caracter!

706409849468094
Radu Vernescu  •  14 Iulie 2019, 10:44

Arbitrul....sa nu uitam pe cel mai important jucator ....ca ala n-a dat 2 penal la PSG si restul furtisagului e pe net.......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează