INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neymar a luat decizia! Unde va ajunge la vară

Neymar își prelungește contractul cu PSG!
Neymar își prelungește contractul cu PSG!

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2021 10:08 / Actualizat marti, 23 martie 2021 10:21

Brazilianul Neymar (29 de ani) nu mai pleacă de la Paris. E gata să semneze prelungirea cu PSG dincolo de 2022.

În 2019, Neymar părea decis să revină la Barcelona. Eric Abidal, fostul fotbalist francez, ex-director sportiv al clubului catalan, a declarat pentru Daily Telegraph că, în urmă cu doi ani, brazilianul s-ar fi întors cu siguranță pe "Camp Nou" dacă Josep Maria Bartomeu, președintele de la acea vreme, nu ar fi insistat pentru transferul lui Antoine Griezmann.

Oficializarea acordului cu Neymar, o chestiune de zile

În 2021, întregul tablou s-a schimbat. Internaționalul auriverde nu mai plănuiește să plece. Sezonul trecut a fost foarte bun, cu patru trofee interne la PSG și cu finală de Champions League, și presa franceză susține că Neymar a ajuns la un acord cu parizienii pentru semnarea unui nou contract, dincolo de 2022. Oficializarea pactului ar fi doar o chestiune de zile.

Director sportiv PSG: „În curând, viitorul lui Kylian Mbappe va fi clar”

PSG, care tocmai a anunțat prelungirea contractelor lui Di María și Bernat, ar mai avea doar un obiectiv: să-l convingă și pe Kylian Mbappé. Să-l țină departe de oferte, mai ales de Real Madrid, și să încheie o altă înțelegere. „În general, jucătorii vor să continue la PSG", a declarat recent directorul sportiv Leonardo. "În curând, viitorul lui Kylian Mbappe va fi clar”. Sugerând că va rămâne și el pe „Parc des Princes”.

104 partidea jucat Neymar la PSG, din 2017, în toate competițiile

83 de goluria marcat brazilianul la Paris (0,8 reușite în medie pe meci)

VIDEO Dribling spectaculos al lui Neymar la antrenament

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Durul” Zlatan, în lacrimi! Ce l-a făcut să-şi arate latura sensibilă

Surpriză! Cine este cel mai valoros fotbalist din lume » Erling Haaland este pe 2, iar Kylian Mbappe nu a prins podiumul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  23 Martie 2021, 15:47

Normal ca nu pleaca, il tine arabul acolo ca pe un print, un pasha, un imparat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează