INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar, pus la zid după titlul câștigat de echipa sa: "Scuipă pe club. Cum e posibil ca PSG să accepte asta?"

Neymar // Foto: Reuters
Neymar // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 18:40

PSG a câștigat campionatul în Franța, însă Neymar n-a fost alături de colegii săi la petrecerea de după meci.

Brazilianul nici măcar nu s-a uitat la meci, el jucând poker la ora partidei în țara sa natală. Neymar a fost însă taxat de fostul internațional francez Christophe Dugarry, care l-a criticat în termeni foarte duri pe fotbalist.

"Cum e posibil ca Neymar să nu fie acolo, alături de coechipieri, pentru a sărbători titlul? Ei i-au oferit rolul de lider și el nici măcar nu a venit să ia parte la victorie? Cum e posibil ca PSG să accepte asta? Cum se poate uita el în ochii coechipierilor când se comportă așa?

Scuipă pe club. E scandalos! Daca ar fi fost la Barcelona, s-ar fi întors fără nicio problemă. Daca aș fi la PSG, aș fi foarte furios. Nu pot să-i suport pe jucătorii care se gândesc numai la ei. Echipa e cea mai importantă. Și lumea crede că PSG poate câștiga Liga Campionilor cu o astfel de atitudine...", a declarat Dugarry pentru postul de televiziune RMC, citat de Marca.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  18 Aprilie 2018, 13:26

Are perfecta dreptate Christophe Dugarry...cu o astfel de atitudine fata de club si coechipieri, Neymar nu are nici o sansa sa castige balonul de aur cat timp mai sunt in activitate C.Ronaldo & Messi...

ray51
ray51  •  18 Aprilie 2018, 13:00

Cine s-a prosternat la picioarele lui Neymar?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează