INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar ratează încă un meci al PSG-ului » S-au aflat motivele pentru care și-a prelungit weekend-ul în Brazilia

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 11:14

Brazilianul Neymar, învoit de PSG pentru a-și rezolva ”problemele personale”, se întoarce abia azi la Paris. Putea zbura la Strasbourg pentru duelul de diseară din Cupa Ligii, dar a ratat al doilea meci la rând .

Neymar și-a prelungit week-end-ul petrecut în Brazilia, iar presa franceză a descoperit "motivele personale" ale absenței de la PSG. Pentru sora Rafaella, 21 de ani, de care e foarte apropiat a sărit și peste meciul cu Strasbourg de diseară, din "optimile" Cupei Ligii. În Ligue 1, cu Lille, oricum nu putea evolua fiind suspendat. 

Mai odihnit, mai alb

Atacantul carioca a îmbinat însă utilul cu plăcutul și s-a mai și distrat puțin. A fost invitat la aniverarea tatălui unui bun prieten, Guilherme Pitta, la Santos, aproape de reședința familiei sale. "Mulțumesc pentru vizită, ai rămas umilința încarnată, de aceea te iubesc", a postat pe Instagram Reinaldo Pitta. Apoi, a profitat că e în țară și a dat o fugă la dentistul de încredere, Rafael Puglisi, care l-a pregătit de revenirea la Paris, postând o poză din cabinetul stomatologic. Neymar ar urma să aterizeze în capitala Franței în cursul zilei de astăzi. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează