INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar, superpetrecere pe yaht! Ziua se antrenează și seara face show cu prietenii

Articol de - Publicat marti, 08 august 2017 14:28

Neymar, 25 de ani, care nu a primit nici acum cartea verde de la Federația Spaniolă de Fotbal pentru a putea debuta la PSG, a dat petrecere luni seară în faimoasa stațiune din sudul Franței

Așteptând certificatul internațional de transfer, Neymar nu își schimbă stilul de viață. Dimineața se antrenează la Camp des Loges cu PSG, după-amiaza stă la plajă și seara se distrează pe iaht.

Luni, atacantul brazilian în vârstă de 25 de ani s-a bucurat mai multe ore de soarele și nisipul de la Saint-Tropez. Apoi, în jurul orei 20:00, Ney și șapte prieteni, plus gărzile de corp, s-au urcat într-o șalupă cu motor care i-a dus la bordul iahtului Ginevra, dezvăluie L'Équipe. Nu erau doar ei. Alți zece tineri i-au însoțit pe luxoasa ambarcațiune. Petrecerea putea începe.

Debut pe 20 august?

Este posibil ca sud-americanul, cel mai scump jucător din lume, 222 de milioane de euro, să amâne debutul la PSG pentru 20 august, acasă, cu Toulouse.

De ce? Pentru că Barcelona nu a autorizat încă federația spaniolă să elibereze cartea verde a fotbalistului. Clubul catalan are 15 zile la dispoziție pentru a-și da acordul forului iberic și, ca o revanșă pentru evadarea la Paris, poate întinde la maximum acest termen.

După 15 zile, se va elibera automat un certificat de transfer provizoriu. Astfel că, pe 18 august, cel târziu, Neymar va putea fi bun de joc.

Îl respect pe Neymar, dar nu a procedat prea frumos. Știu că avem adversari în afara clubului. Nu înțeleg însă când îi descopăr înăuntru.

Niciun jucător nu e mai presus decât Barcelona. Suntem un club cu 118 ani de istorie, cu socios, nu aparținem unui șeic sau unui oligarh" Josep Maria Bartomeu, președinte Barcelona

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează