INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEYMAR LA PSG

Neymarketing! S-au vândut 12.000 de tricouri cu Neymar în prima zi la PSG: sumă uriașă încasată de francezi!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2017 10:21

Fanii parizieni au epuizat la buticurile clubului stocul de tricouri albastre și galbene cu numele brazilianului pe spate. PSG începe să-și recupereze investiția de 222 de milioane.

Parisul a plătit o sumă colosală pentru Neymar, 222 de milioane de euro, dar știa că numele brazilianului va atrage. Va fi o lovitură și pe teren, și în afara lui.

"Am cumpărat un brand. În doi-trei ani, ne vom recupera investiția", anunța fericit Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG și omul de legătură în Franța al QSI, Autoritatea de Investiții în Sport a Qatarului.

Chiar din prima zi, mii de fani au format cozi lungi la buticurile clubului, epuizând deja stocul de tricouri cu numărul 10. S-au vândut deja 12.000 de tricouri la un preț total de 1,2 milioane de euro.

Turnul Eiffel, luminat: jumătate galben, jumătate roș-albastru

Neymar, 25 de ani, va fi prezentat suporterilor parizieni pe Parc des Princes, înaintea meciului cu Amiens. Special pentru el, turnul Eiffel va fi luminat: jumătate va fi roș-albastru, culorile lui PSG, și jumătate va fi galben, pentru "naționala" Braziliei.

Nu va debuta în prima etapă

La conferința de presă de prezentare, jurnaliștii au fost curioși:
- Când vei fi gata să joci?
- Chiar și acum, cu Amiens!

Dar Ney nu poate debuta din prima etapă. Nu pentru că antrenorul Unai Emery nu ar fi vrut. Liga spaniolă nu a trimis certificatul internațional de transfer până la miezul nopții, și PSG nu are voie să-l folosească. Startul se amână pentru 13 august, în deplasarea cu Guingamp. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează