INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Încă un supertransfer reușit de Nice » Fotbalistul cu 232 de meciuri în Premier League, prezentat sub privirile lui Rareș Ilie

Ross Barkley, prezentat la Nice
Ross Barkley, prezentat la Nice

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 22:06 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 22:18

OGC Nice, echipa la care evoluează Rareș Ilie, a reușit un alt supertransfer, după Kasper Schmeichel și Aaron Ramsey. Francezii l-au prezentat în această seară pe Ross Barkley (28 de ani), ex-Chelsea și Everton.

Nice își continuă campania impresionantă de transferuri. Într-un mercato în care i-au adus pe Schmeichel și Aaron Ramsey, dar și pe mijlocașul român Rareș Ilie, „vulturii” au obținut și semnătura lui Ross Barkley, mijlocaș central englez cu un CV impresionant.

Întrebați câți oameni vor veni la Dinamo - CSA Steaua, MM și Panduru au reacționat diferit: „Asta e hilar!” vs „Sunt supărat”
Dinamo - CSA Steaua
Întrebați câți oameni vor veni la Dinamo - CSA Steaua, MM și Panduru au reacționat diferit: „Asta e hilar!” vs „Sunt supărat”

Încă un supertransfer reușit de Nice » Ross Barkley, prezentat înainte de meciul cu Monaco

Barkley era liber de contract după despărțirea de Chelsea, la care a evoluat vreme de 4 ani. Transferul i-a costat atunci pe albaștri 16,8 milioane de euro.

Mijlocașul central are o mare experiență la nivel internațional, unde a evoluat de 33 de ori pentru naționala de seniori a Angliei. Cea mai bună perioadă la nivel de club a avut-o la Everton: 179 de meciuri, 27 de goluri, 28 de pase decisive. Pentru Chelsea a înscris 12 goluri în 100 de meciuri.

Nice l-a prezentat pe Barkley înainte de meciul cu AS Monaco din această seară, duel pe care Rareș Ilie l-a început ca rezervă.

232 de meciuria jucat Barkley în Premier League

VIDEO: supergol înscris de Ross Barkley pentru Chelsea

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Reghecampf exultă! Iată faza de gol care l-a încântat total: „Asta e echipa mea!”

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo, „uitat” pe bancă și cu Arsenal, la golul noii vedete de pe Old Trafford

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close