INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Nici Griezmann și nici Mbappé! Preferatul surpriză al lui Platini la Balonul de Aur: "Niciodată n-a fost mai ușor cui să dai"

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 10:33

Bătălia pentru "Balonul de Aur" pare foarte strânsă în acest an, iar pretendenții care să-l dea jos pe Ronaldo sunt destui. Michel Platini vede un francez drept câștigător, însă preferința lui surprinde.

Fostul președinte al UEFA nu pariază pe Griezmann, nici pe Mbappé, ci pe Varane! "Niciodată n-a fost mai ușoară alegerea celui care va lua acest trofeu. Există doar un jucător ce a cucerit Liga Campionilor și Cupa Mondială. Normal este o dezbatere între Messi și Ronaldo sau invers, dar în 2018 Varane a luat totul. Și-n plus e foarte foarte bun".

Două trofee sau ultima impresie?

"Le Roi" a explicat în AS de ce nu le dă șanse lui Modrici, Ronaldo sau Messi: "Rezultatele sunt unicul factor obiectiv. Doar Raphaël a izbutit să câștige cele două competiții importante".

Fundașul lui Real e pe lista de 50 de candidați publicată pe 8 octombrie de France Football, dar Luka Modrici, premiat cu The Best Player of the Year de FIFA, e marele favorit și pentru "Ballon d'Or". Varane, colegul croatului, are handicapul ultimei impresii, evoluțiile sale foarte slabe din acest sezon contribuind la prăbușirea Los Blancos până pe locul 9. 

12 aniau trecut de când un fundaș nu a mai câștigat " Balonul de Aur". Fabio Cannavaro l-a luat, după ce a ieșit campion mondial cu Italia

4 franceziau cucerit în istorie acest trofeu, Kopa, Platini (de trei ori la rând), Papin și Zidane, ultimul în 1998

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  31 Octombrie 2018, 18:57

DUPĂ 20 DE ANI DE LA ULTIMUL FRANCEZ CE A OBȚINUT BALONUL DE AUR, E RÂNDUL LUI GRIEZMANN!!

ge0x
ge0x  •  31 Octombrie 2018, 13:50

Pai sa iei Cupa Mondiala si Liga Campionilor face cat 5 campionate. Ronaldo si Messi nu sunt campioni mondiali. Macar Ronaldo a luat Euro. Modric nu poate lua balonul de aur, nu e chiar asa bun. Si nici Varane

bazinga
bazinga  •  31 Octombrie 2018, 12:53

Platini e un ""simpatic""E de-a dreptul ridicol cu afirmatia asta deplasata....Varane are un sezon catastrofal toamna asta la Real...OK,la Mondiala a fost acceptabil....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează