INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Nici nemții nu mai sunt ce-au fost odată » Acuzații grave la adresa președintelui Federației Germane de Fotbal

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2019 11:36

Președintele Federației, Reinhard Grindel, ar putea fi forțat să demisioneze pentru că și-a însușit un ceas de lux, primit de la Grigori Surkis, și bani necuveniți de la o firmă subordonată forului de la Frankfurt. 

Președintele Federației, Reinhard Grindel, are zilele numărate în fruntea forului de la Frankfurt (DFB), din cauza unui cadou și a însușirii unor sume de bani necuvenite.

Tabloidul Bild a scris că, în urmă cu un an și jumătate, Grindel a primit un ceas de lux de la oligarhul ucrainean Grigori Surkis, coleg în Comitetul Executiv UEFA. Prețul? O sumă cu cinci zerouri în coadă. Deși a fost sfătuit să-l returneze, președintele nici măcar nu a informat Federația. L-a considerat „cadou de la un prieten" și l-a băgat în buzunar.

Dezvăluirea Bild-ului vine după un alt articol de presă care-l pune în mare dificultate pe Grindel. Potrivit revistei Focus, din iulie 2016 până-n iulie 2017 el ar fi încasat suplimentar sume în valoare totală de 78.000 de euro de la „DFB Media GmbH", o firmă a Federației unde îndeplinea funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere. 

2016aprilie, e data la care Grindel a fost ales în fruntea Federației germane. Anterior fusese jurnalist și apoi parlamentar CDU

 Citește și:

PREMIER LEAGUE // Jordan Picfkord, eroul Angliei de la Mondial, scandal de proporții într-un pub: protagonist într-o încăierare de zile mari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează