INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - PARMA 0-1

”Nici nu știam dacă să mă bucur” » Inter bătută de jucătorul împrumutat la Parma!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 15:53

Federico Dimarco, 20 de ani, a reușit primul gol în Serie A chiar contra echipei care l-a crescut: ”Nici nu am realizat că mingea intră în plasă, s-a dus cu încetinitorul”. Fanii nerazzurri nu-l iartă, insultându-l pe net.

Parma a izbutit prima victorie de la revenirea în Serie A, dând lovitura pe "Meazza", sâmbătă, cu Inter (1-0). Ironia sorții a făcut ca tocmai un jucător împrumutat de nerazzurri în vară să dea sentința, cu un supergol, șut de la 30 de metri care l-a lăsat mască pe Handanovici. "Mi se părea că faza curge cu încetinitorul. Parcă nu mai ajungea mingea la poartă, iar când a aterizat în plasă n-am înțeles nimic. Nu știam dacă să mă bucur sau să evit, din respect pentru tifosi. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa", a mărturisit fosta extremă a lui Inter.
gettyimages 1033599062
foto: Guliver/Getty Images

Va avea o fetiță

Fanii nerazzurrilor nu l-au iertat însă pentru că a sărbătorit chiar pe propriul lor teren și l-au fluierat, iar unii l-au insultat pe rețelele de socializare. "Nu știu dacă așa a vrut destinul, însă bucuria mea a fost descărcarea după mulți ani grei. Le cer fanilor doar să nu mă mai ofenseze acum, când urmează să mi se nască o fetiță".
gettyimages 1033599206
foto: Guliver/Getty Images

Mult mai "vinovați" pentru acest al doilea eșec în 4 etape și locul jenant din clasament sunt Spalletti și elevii săi. Care au găsit alibiuri într-un penalty neacordat la hențul în careu comis tot de Dimarco și de un ofsaid în faza golului parmegian. "Nici n-am văzut mingea plecând, aveam adversar în față", s-a plâns Handanovici.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează