INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Nici Puyol, nici Terry, nici Chiellini! » Incredibil: pe cine a numit Cristiano Ronaldo cel mai dificil adversar din carieră

FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 18:15

Cristiano Ronaldo (33 de ani) opinează că englezul Ashley Cole (38 de ani) a fost cel mai puternic apărător pe care l-a înfruntat în carieră. 

Portughezul a fost marcat de-a lungul carierei de cei mai puternici fundași ai planetei. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a surprins pe toată lumea în momentul în și-a desemnat favoritul. 

"De-a lungul anilor am avut dueluri grozave cu Ashley Cole. Nu îți lăsa nicio clipă de respiro, te agasa necontenit. Era un jucător atât de tenace în perioada de glorie. Era rapid, puternic și sigur pe deposedări. Știai că niciodată nu îți va fi ușor contra lui", a declarat Ronaldo conform The Sun.

gettyimages 51775202 +6 FOTO

Cristiano Ronaldo și Ashley Cole au fost adversari direcți în Premier League între sezoanele 2003 și 2009. Portughezul a evoluat întreaga perioadă la Manchester United, în timp ce Cole a îmbrăcat tricourile lui Arsenal și Chelsea

Vezi și: 

L-au lucrat jucătorii?! Cine e vedeta lui United care a pariat pe demiterea lui Mourinho

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  21 Decembrie 2018, 20:29

Amabilitati!

cneius
cneius  •  21 Decembrie 2018, 19:37

Inca un "incredibil" prezent pe site !!! Daca am vazut bine sint vreo 3-4 articole continind cuvintul magic ! Mai lipseste "socant" dar sint convins ca e pe drum...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează